yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sürekli kullanmanın bi zararı var mı acaba? bilgisayar karşısında fazla durduğumdan ve uykumu tam alamamamdan dolayı kızarıyor sürekli gözlerim. ben de damla kullanıyorum.. sürekli kullanmak zararlı mı bilmiyom. bilen varsa soram dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 zararsız diye biliyorum da zırt pırt kullanmamak lazım yine de. tears naturale free kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 FAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Benim gözlerimde biraz alerjik ve koalyca kızarıyor.Göz damlası oldukça rahatlatıyor ama doktor sürekli kullanmamı istemedi,gözü duyarsızlaştırıyormuş vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 suni gözyaşı diye bişe varmış.. onu aldım ben.. damlalardan daha yararlıymiş göze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 icinde yazar, oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hiçbir şeyi devamlı kullanmak iyi değildir. uykunu almaya çalışman daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gözün alışır. Onsuz yapamamaya başlarsın. boşver onu sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ne yaparsam yapayım uykumu alabildiğimi sanmıyorum. uykuu almış olsam bile gözlerim kendine gelemiyor bi türlü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bi kac gun arka arkaya dogru duzgun uyuduktan sonra gecer gozunle ilgili sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yok işte geçmiyor :( uyuyamıyom ki. uyuyamıyom dediğim de 7 saat uyuyorum yani. 7 saat az mı :S bilgisayarın başında kalmaktan oluyo işte de.. el mahkum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 temelde uykuyu alamamak gibi bir durum olamaz. her gün aynı saatte kalkmayı kendine alışkanlık haline getirirsen vücudun kendine gerekli uyku saatini hesaplayarak seni belirli bir saatte uyumaya alıştıracaktır. bunu takip etsen de uykusuzluk / halsizlik devam ediyorsa zaten bir doktora gözükmen gerekir. bizim devlet hastanelerindeki uzman doktorlarımız bu tarz konularla pek ilgili olmadıklarından bu konuda uzmanlaşmış, uyku sorunlarını bilen psikolog ya da psikiyatr birine gidebilirsin. seni gerekli şekilde yönlendirecektir. ek: uyku süresi kişiden kişiye değişir. 7-10 saat arasında bir ihtiyacı vardır herkesin ama sen "bana 7 yeter" diyerek vücudunu kısıtlayamazsın. bırak vücudun ortaya çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 halsizlik sorunum falan yok.. tek sorunum gözlerimin kızarık olması. bi doktora görünelim adam gibi ama o da damla yazacak çok büyük ihtimalle. edit: yok zaten ben kısıtlamıyorum. vücudum kısıtlıyor ben fazla yatmak istediğim halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar