Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göz Damlası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sürekli kullanmanın bi zararı var mı acaba? bilgisayar karşısında fazla durduğumdan ve uykumu tam alamamamdan dolayı kızarıyor sürekli gözlerim. ben de damla kullanıyorum.. sürekli kullanmak zararlı mı bilmiyom. bilen varsa soram dedim..
Mesaj tarihi:
Benim gözlerimde biraz alerjik ve koalyca kızarıyor.Göz damlası oldukça rahatlatıyor ama doktor sürekli kullanmamı istemedi,gözü duyarsızlaştırıyormuş vs...
Mesaj tarihi:
temelde uykuyu alamamak gibi bir durum olamaz. her gün aynı saatte kalkmayı kendine alışkanlık haline getirirsen vücudun kendine gerekli uyku saatini hesaplayarak seni belirli bir saatte uyumaya alıştıracaktır. bunu takip etsen de uykusuzluk / halsizlik devam ediyorsa zaten bir doktora gözükmen gerekir. bizim devlet hastanelerindeki uzman doktorlarımız bu tarz konularla pek ilgili olmadıklarından bu konuda uzmanlaşmış, uyku sorunlarını bilen psikolog ya da psikiyatr birine gidebilirsin. seni gerekli şekilde yönlendirecektir.

ek: uyku süresi kişiden kişiye değişir. 7-10 saat arasında bir ihtiyacı vardır herkesin ama sen "bana 7 yeter" diyerek vücudunu kısıtlayamazsın. bırak vücudun ortaya çıkarsın
Mesaj tarihi:
halsizlik sorunum falan yok.. tek sorunum gözlerimin kızarık olması. bi doktora görünelim adam gibi ama o da damla yazacak çok büyük ihtimalle.
edit: yok zaten ben kısıtlamıyorum. vücudum kısıtlıyor ben fazla yatmak istediğim halde :)
  • Yeni Oluştur...