ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Başlığa koydum temel soruyu, şimdi durum şöyle, maximum 24 port açabildiğim ve açtığım portlardan bazıları uzun süredir kullanılmadığı için bazılarını silmek istiyorum. Tercihen, hangi portun en son ne zaman ve hangi program tarafından kullanıldığını öğrenmek istiyorum, yok eğer o olmuyorsa en son ne zaman kullanıldığını öğrensem de olabilir; bunu yapabilecek bir program bilen var mıdır acaba teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 netlimiter sölüyodu sanırım yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 http://www.whatsmyip.org/ports/ onun disinda da portscan diye google'da aratirsan birkac program cikacaktir karsina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ActivePorts diye bir program vardı, tam isteğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar