SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dwinz said: can sıkıntıntısına birebir. yazmaktansa bütün gün okucak bişeler bulabiliniyor genelde. +1 ayrıca ayar verme savaşlarını seyirci olarak izlemek de keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 aynen bende girdiğim takip ettiğim başka site yok zaten. 7/24 pati+msn+müzik eşliğiyle geçiyo. bir nebze yeni olmama rağmen acayip bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 f5 le bütünleştim bugün bunu hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Sabah zaten kalktığım gibi PC başına oturuyorum (el yüz yıkamakta yok artıq) bilgisayar açılır açılmaz Mozilla Firefox -> paticik'e giriyorum entresan gelmeye başlamıştı banada ama neyse ki yalnız değilmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Dynun said: Güncel başlıklar Reklama gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 maaş hep aynı mı? üstüne bir de zam alıyorsan tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paticik bizi ele geçiriyor. Hatta geçirdi bile. Ne yapalım, geçirenler sağolsun deyip giriyoruz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar