Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Options da hata (XP)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Resimdede görüldüğü üzere herhangi bir yere tıklayamıyorum ve herhangi bir seçenekde seçemiyorum çünkü hiç bir seçenek yok. Nasıl olduğuna gelince, yeni bi seçenek eklemek istedim, yaptım ayarı save as dedim isim girdim. İyi güzel diye düşünüp kapattım pencereyi sonra system traydeki ikondan seçiyim dedim bi baktım orda sadece Home/office diye bir seçenek var, default seçenekler bile yok.

Tekrar açtım optionsu 2 tane daha denedim kapadım, yine aynı şey sadece Home/Office. Tek bi tane o kaldığı için silinmiyoda. Madem öyle dedim ekledim 2 tane daha sonra home office i sildim. Silmez olaydım, benim eklediklerimde yok home office de yok şimdi. Herhangi bir seçenek de seçemiyorum.

Yalnız şöyle bir şey var. Ayarladığım seçeneklerden biri 1 dk da ekranı kapat, harddisk vs hep açık kalsın şeklindeydi. Şuan bilgisayar o seçenek seçiliymiş gibi çalışıyor yani 1 dk da ekranı kapatıyor hareket olmazsa bilgisayarda. Buda böyle bi ek bilgi.

Herhangi bir fikri/çözümü olan?
Mesaj tarihi:
http://support.microsoft.com/kb/913622 said:
Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, cmd yazın ve Tamam'ı tıklatın.

Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
powercfg /RestoreDefaultPolicies
Mesaj tarihi:
mantikli..

bir de power managementi yapan laptop un kendi programlari oluyor arada, belki icindeki bir opsiyon ile sadece o programla power settings i ayarla komutu vermi$ olabilirsin.
  • Yeni Oluştur...