Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 e hadi *! çin çin * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 KÜNEFE İSTİYORUUUUM! KÜNEFE İSTİYORUUUUM! Levent Yüksel - Zalim Ten beyaz saç kizil güller kahkahasinda bülbüller Kirpigi kapkara tüller ben o afete vuruldum Göz degil nakis mübarek bendeki ask degil ibadet Elleri sevdi nihayet ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldim yanima vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsiz Mecnun'a yüce mevlaya sigindim Seyret perişan halimi ben de akşam olmakta Dostlar seyrelmis beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Zalim senin Allah'in yok mu Yarin gözü yüksekte benim bir kuru askim var Yagdi saçlarima genç yasimda lapa lapa kar Zalim senin Allah'in yok! [signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ben damardan giriyorum izninizle :P İbrahim Tatlıses - Pala Remzi *!kendisini tanıyamamaktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!şarapın tadı hoşune gider, zaten mutlu günüdür bütün şişeyi bitirir...*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *! ortamı entelleştirir * *! Martini çeker * Pink Martini - Donde Estas Yolanda? Yok mu ÇaÇa yapmayı bilen? [Bu mesaj Berk tarafından 16 February 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 be yaparım. ben ben!! Ça Ça Ça Ça. Oldumu!![signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *! Berk hızını alamaz * biz yzaın kosner üstü cambazın terasa gideridk orda hep açlardı, hastasıy dık! *! Big Bad Vodoo Daddy - Mr. Pinstipe Suit * Hadi ema swing yapıyoruz, bu gençler bilmez swing filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hayır hayır typolarım çok içtiğimden olmuyo, doğal hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 benim anarşiz damarlarım kabardı alkolün etkisiyle valla, swing mwing tanımam ben... Dead Kennedys - Holiday In Cambodia *!ema fm'in şerefine içer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ha bu aradai indirmeyeni banliyoruz mecburen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *! Emadan aşağğı kalamz * Rollins Band - Ghostrider Crow OST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 searching for tequila looking for sierra ! porto porto adios amigos brutto kompelas[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Teoman - Rapsodi İstanbul[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 aaa hadi ayol camiye mi geldik? *!5. fişki kadehi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eüzü bilahimin...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sex on the biç isterim ![signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ha bi de madem fon müziği şeliğinde ilerleyen bir threadimiz oldu, aşağıdakini kesinlikle öneriyorum: Kervin - Citizen Of The Month grubun web sitesinden indirilebilir. bu arada enişteniz eve geldi, sanırım alır beni burdan, siz devam edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 teyst dis biç! *!smack!*[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 black flag daha bir punk daha bir şerefsiz sayın ema.. Ömer Faruk Tekbilek-Mastika yani mastikayı bile kaliteli dinlerim manasında B,[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *! Buz gibi nesquick li sütünden kamış ile gıdım gıdım içer*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bi bloody mary içiyom şu an sevinin hadi... yannız votkasız :D[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 horas demin süt içiyorum diyordun ayıp ama .. :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 enişteyi de buraya isteriz Horas sen o Bloody Mary nin hikayeyi bilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 süt için insanlarım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *! bi bardak diyet kola doldurur,bardağı ayırır şişeyi diker* Napayım alkolden pekde haz almıyorum ama muhabbete katilabilrim.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar