Evolution Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: aquila, 16 February 2004 22:02 tarihinde demiş ki: *!Evolutiona bi kadeh uzatır* taqıl g3nch Eyvallah
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Baileys aldim o zaman bende buzlu ohh :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *! Eskilere gider iyice * The Drunken Sailor What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, Earl-eye in the morning! Chorus: Way hay and up she rises Way hay and up she rises Way hay and up she rises Earl-eye in the morning Shave his belly with a rusty razor, Shave his belly with a rusty razor, Shave his belly with a rusty razor, Earl-eye in the morning! Chorus Put him in the hold with the Captain's daughter, Put him in the hold with the Captain's daughter, Put him in the hold with the Captain's daughter, Earl-eye in the morning! Chorus What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, Earl-eye in the morning! Chorus Put him the back of the paddy wagon, Put him the back of the paddy wagon, Put him the back of the paddy wagon, Earl-eye in the morning! Chorus Throw him in the lock-up 'til he's sober, Throw him in the lock-up 'til he's sober, Throw him in the lock-up 'til he's sober, Earl-eye in the morning! Chorus What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, Earl-eye in the morning! Chorus What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, What do you do with a drunken sailor, Earl-eye in the morning! Chorus *! Tap dances *
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bana eski denmesine karşıyım. ben daha 14 yaşındayım. diğer yandan, çeşitli bahane bulmak suretiyle içki sofrasına oturmayan paticikleri kınıyorum. *!kınnnn*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!yeni bir kadeh alır...* *!kadehine berk'in şarapından koyar...* *!kadehin tamamını kafasına diker..* *!hiç* *!hiç* *!hiç*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım [Bu mesaj orc_lord tarafından 16 February 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!salla okulu koyver gitsin der kendi kendine* *!bira almaya bakkala gider*[signature][hline]hello
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eskilere gitmek demişken... WASP - The Headless Children
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Berk, 16 February 2004 22:02 tarihinde demiş ki: eski geyikleri bilmeden atlayan sazan arkadaşları avlar, fişkide dinlendirir... Sen hiç testiden su içtin mi? Eski muhabetleri senden iyi bilmediğimi nereden bilebilirsinki?
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Orc_Lord Hazır ictik gel str kasalım lol =)
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Şimdi bitti download, ben de dinliyorum! Hives - Main Offender *! İnletir * This is maaaaaaaaaaaaaaaaa main offenderrrrrrrrrrrrrrr
edi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Emaleth, 16 February 2004 22:05 tarihinde demiş ki: diğer yandan, çeşitli bahane bulmak suretiyle içki sofrasına oturmayan paticikleri kınıyorum. *!kınnnn* kinamayiniz lutfen, bohue ben yarim saat sonra sinifa ders verecegim :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 paticik şarapçı doluymus da haberimiz yokmus :D :-)[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 mosh ediciğim... *!fonda wasp çalmaktadır* halden anlarız... çok sıkıcıymış ama :PP
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 için bakalım için takılın hayatınızı yaşayın bizde sürünelim burda yanlız ben şimdi bir topic hatırladım bi pati buluşmasından sonramıyıdı neyidi karakedi admin şifresini hatırlayıp beni banlayamamıştı amma gülmüştüm lan o gün :)[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ben burda bir de sabbra cadabra çalmazsam olmaz! Black Sabbath - Sabra Cadabra Feel so good, I feel so fine lovely little lady always on my mind!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 aşığa mey istemez... :)[signature][hline]nobody said it would be easy...
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!bakkaldan gelmistir* bira isteyen? *!hemen bitane acar her kafadan calan sarkilara eslik etmeye calisir* yokmu kardesim bira isteyen? bosami aldik kasayi?[signature][hline]hello [Bu mesaj thanatos tarafından 16 February 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sevgili paticiklerim, ben bu noktada aşağıdaki özlü sözü söylemek istiyorum: "buyrun burdan yakın" neden? çünkü... Kibariye - Kim Bilir
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yenileden de çalalım *! Moby - Body Rock * Move ya body, rock ya body
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 oh tamam ben hesabı kapattım size iyi içmeler efkarlı veya efkarsız paticikler =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Black Flag-Too Drunk to Fuck eheh... hayır yannış anlamayın yani :)[signature][hline]nobody said it would be easy...
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 tamam madem ağır takılıcaz, *! Emaya horasa ve diğer tüm isteyenlere bi duble rakı koyar * *! münir nurettin plağını bulur çıkarır * Aziz Istanbul Sana dün bir tepeden baktım Aziz Istanbul...
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 aaa oracecıım, o dead kennedys parçası diil miydi ki?
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 orace olayı kibariye dinlememden kaynaklanmaktadır. öhöm...
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yok bu kadar ağır olmaz... Müslümden Dünya tersine dönse vazgecmem olsun =) iykkk!![signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart
Öne çıkan mesajlar