Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ee biz de bu durumda şurda duran şarabı açalım
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 koy gitsin! akşamdan kalma giderim okula
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 içkiyi sevmem :) *!kola dolu kadehini kaldırır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 İyi icelim bakalım banada bi kadeh verin. Sarhoş olursam beni eve kim bırakcak... =)[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 okula akşamdan kalma giden bizdendir... *!çin çin*
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hatta korsan yayın bile yaparım ben Cake - Perhaps, Perhaps, Perhaps YOk mu dans etmek isteyen?
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 şükrü sen içmeden sarhoş oldun sanırım *! fena havaya girer, ceketi geçirir sırtına, kara gözlükleri takar * Blues Bros - Jailhouse Rock Öss Sux! Work Sux! Hapishane mi lan bu hayat!
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ya biz böle icioz ama millet demesin "Lan siteye bak millet harbi ayyaş" felam... Neyse icelim. *!Çin Çin*
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yav alkol şartsa bi kolonya süriim ferahlıyım bari.[signature][hline]nobody said it would be easy...
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Feci eskilere döner, Dolaptaki birayı açar *! Alphaville - Big in Japan *
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 desinler efendim, nedir yani? peeeh... bakın... *!ciddi maskesini sandıktan çıkarıp takar* arada bir, kırk yılda bir sarhoş olmayan adama adam demem ki ben... *!sorumluluk sahibi olduğunu hatırlayıp ekler* ama bu benim fikrim tabe :P katılmayan da bizdendir... *!son yazdığına kendisi de inanmamaktadır* :P
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hatunu feci şekilde özlemiştir *! Timur Selçuk - İspanyol Meyhanesi *
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 official warning: kolonya sürünen bizdendir :P
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!Acaba sahiden Alıp bişiler İcsemmi Diye Düşünür* *!Internet Cafede Olduğunun Farkına Varır* *!Caktırmadan Sanalda İcermiş Gibi Yapar* İcelim İcelim =)[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Üstelik adamakıllı sarhoşuz ellerim, ellerinde... *! keman girer * İspanyol Meyhanesinde bir kadın çığlık çığğlığa şarkı söylüyor belli yıkılmış bir kadın hayli çirkin, hayli geçkin... fırk!
edi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 icki icmeyiniz efenim henuz mesai saatleri dahilindeyim ben :) ozendirmeyiniz adami oglen oglen[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 olayımız budur! indirmeyeni banlerim :P The Hives - Main Offender *!inletiyo apartmanı*
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eh iyi bari :P bak şekersiz içiyorum çayı da ha![signature][hline]nobody said it would be easy...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!kadehi çatlar...*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!alkolden kafası karışmıştır* *!dördüncü fişkiyi içmeyen bizden midir acaba diye düşüncelere dalar*
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Chemical ın açtığı topicleri saçma bulan ve adamı linç etmeye çalışan arkadaşlar bu topice hangi yüzle mesaj atıyor anlamadım. Malum bu topicin onlardan daha üstün olduğu söylenemez...
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 efenim madem bira içiyoruz havasına girelim *! İrish Drinking Songs - Dublin O'shea *
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eski geyikleri bilmeden atlayan sazan arkadaşları avlar, fişkide dinlendirir... Sen hiç testiden su içtin mi?
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ohhh maşallah Emaleth baya sağlam iciyon =) Eski Icicilerden bi sen varsın zaten =)[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 chemical'a laf yok. hastasıyım hiperaktif paticiğimin... diğer yandan, böyle şeyler yapmasak fazla steril oluruz şahsi zannımca...
Öne çıkan mesajlar