Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ehe, eski bir paticik geleneğini canlandırarak bugünkü içki muhabbetimizi açıyorum. ben bu gece içiyorum arkadaşlar, içimden geldi. muhabbete katılan olursa beklerim. sonra hep beraber ucundan tutup garbage'a sallarız :P *!çin çin* *!ikinci kadehi doldurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 özendirdin bi efes dark açayım bari =P.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 kafedeyim ben ne içicem yaa *su içer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Okuyan kesimiz özendirmeyin lütfen :P o kadar tatilden sonra ilk gün de kaçırmayalım.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yanlız ben çabuk bulurum kafayı sonra forumdan banlamaca yok =). *! içkisini yudumlar *[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 banlamaca yok, ta ki siz saçmasapan bişey yapana kadar ;) efenim ben ikinciyi içiyorum valla. bu gece admininiz sarhoş olacak. size de hayırlı forum hayatları dilemek dışında çaremiz yok. naapalım, biz de insanız di mi ama? *!çin çin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 evet burdanda anlaşıldığı gibi Emaleth alkoliktir.[signature][hline]Sithas-Silvanos Black, Wind, Fire and Steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 agriyan disine raki basar ..[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eee... ööö... 18 yaşından küçüklerin içki içmesi... şeydir... iyi değildir... *!kötü örnek olmak istememekle beraber az buçuk çanak tutar bulur kendini* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 şarapla beyaz peynir mi yoksa ben sarhoş mu oldum?[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 buzlu kırmızı şarap içenide görmüştüm (vişne suyu hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 buzlu kırmızı şarap içilmekle birlikte gayet de güzel olur... kırılmış buz ile tercih edilir... Valla ben bi kadeh içecem yarın okul var malum....[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ehe *!katilsammi diye dusunur..* *!6gun sonra yarin tekrar okula gitmek zorunda oldugu aklina gelir* peh peh..[signature][hline]hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 6 gün nedir ki insan hayatında ayol? *!ikincinin sonunu fondipler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!Dayanamaz bi dark açar.... Cipslerle ve patates kızartmalarıyla destekler....*[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!kendini zor tutar* ee.. sey.. icki kalmamis evde.. malum yollar.. kar.. *!daha iyi bi bahane bulmaya calisir..* *!haftasonunu iple ceker*[signature][hline]hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!muhabbet açar* bakın cicilerim, okul, iş... bunlar hayatımızı zehir etmek için icat edilmiş, "zorunlu" kavramlardır. kimse bunları sevmek zorunda değil, hatta seven varsa getirin banliim. o bakımdan, okulumu sevmiyorum diyerekten paniğe kapılmayınız. herkes sizinle aynı fikirde. hep beraber şikayet edelim, şenlenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Emaleth, 16 February 2004 20:27 tarihinde demiş ki: eee... ööö... 18 yaşından küçüklerin içki içmesi... şeydir... iyi değildir... *!kötü örnek olmak istememekle beraber az buçuk çanak tutar bulur kendini* Bizde kola içeriz benim içtiğim gibi *!çin çin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 öğek, 3. kadehe buz koymayı unuttum. daha yeteri kadar "olmadım" herhalde ki iğrenç geldi. ben gidip buz aliim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Valeron, 16 February 2004 20:29 tarihinde demiş ki: Evet sarapla beyaz peynir guzel gider . yediğin peynire bağlı küflü peynir kırmızı şarapla yenebilir.[signature][hline]Sithas-Silvanos Black, Wind, Fire and Steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 rakıdır o =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!dayanamaz* *!kendi kendine konusur* 2 siseyi gecmek yok.. 2 siseyii.. cheers! *!birasini yudumlar cerez neyin bakinir*[signature][hline]hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Estel_Anorien, 16 February 2004 20:31 tarihinde demiş ki: buzlu kırmızı şarap içilmekle birlikte gayet de güzel olur... kırılmış buz ile tercih edilir... Valla ben bi kadeh içecem yarın okul var malum.... allah aşkına buzlu içilirmi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 garson yan masaya benden bi meyva tabağı![signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 valla zevk meselesi... kırmızı şarap normalde oda ısısında içilir ama ben de hafif soğultulmuşunu severim mesela. kırmızı şarabı icat eden adam mezarında ters dönse de soğutulmuş severim, var mı ötesi? varsa banlarım :PP *!çin çin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar