fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 arkadaşlar askere gidecek olmam nedeniyle accountumu satmayı dusunuyorum. accountta 4 tane lvl 70 karakter var. main human paladin 2345 +heal 8/5 t6 var ayrıca dps itemları da toplanmıs vaziyette bankada, 70 dwarf priest pvp dps seti ve t4 heal seti var, nelf lvl 70 hunter var pvp ve t4 seti mevcut. ayrıca lvl 70 undead warrior pvp seti var. paladinde 375 enchanting/JC, hunterda 375 skinning/LW, priestte 375 Tailoring/Skinning, Warriorda 375 BS/Mining bulunmakta. accountta ayrıca 2 tane lvl 30 kusur druid+shaman var. ben bi fiyat belirleyemedim sizin önerileriniz ve tekliflerinize acıgım.(paladine illidian mace ini alıcam sıra bende tabi düşerse)(paladinde 3 parca vengeful+1parca brutal chest var bayagı saglam pvp itemları da var)
Narcosis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bir fiyat belirlersen ilgilenebilirim fakat korkum accountu bildigimiz gibi sonradan fikir degistirirsen geri alabilirsin.. Blizzard account satislarini kabul etmiyor bu yuzden buna bi onlem getirmedi.. bir daha tekrar oynamıyacagına eminmisin wrath of lich king cikarsada dondugunde ben tam oynarken 1 sabah account pass yanlıs yazısı alırsam icime oturur.. buna bir cozum bulursan ciddi ilgilenmeyi dusunuyorum..
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yok daha onceden de account sattım sorun cıkmadı oyle b insan degilim. zaten paramı aldıktan sonra maili degistirme olayı olcagı icin oyle bi sorun olmuyo yanılmıyosam. ilgilenirsen pm falan at charları itemları falan gosterebilirim.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Narcosis said: bir fiyat belirlersen ilgilenebilirim fakat korkum accountu bildigimiz gibi sonradan fikir degistirirsen geri alabilirsin.. Blizzard account satislarini kabul etmiyor bu yuzden buna bi onlem getirmedi.. bir daha tekrar oynamıyacagına eminmisin wrath of lich king cikarsada dondugunde ben tam oynarken 1 sabah account pass yanlıs yazısı alırsam icime oturur.. buna bir cozum bulursan ciddi ilgilenmeyi dusunuyorum.. satın alırken account u aldığın kişinin kimlik fotokopisinide alıcaksın. Blizzard'a mail atan çakallar çıkıyormuş
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 CD-Key, Gizli Soru/Cevap ama en önemlisi kimlik scan'i alırsan satan kişiden ve mail'i de kendi mail'in yaparsan hesabı 20-25 günde bir en fazla aranızda paslaşırsınız.
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 arkadaşlar bu kadar kastırmanın anlamı ne anlamadım? account ilk defa satmıyorum. 26 yasında bi insanım yok accountu geri al yok geri ver o derece dusmem zaten bi oyun icin. tabii ki karsılıklı guvene baglı bu olay daha onceki sattıgım adama ulasabilirsem size bilgi vermesi amaclı yonlendirebilirim. sonucta account satan ilk ve son kişi ben değilim.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kimse ztn sana bişi dememiş. daha once yaşanan şeyler bunlar. onlarda uyarıolar. sana ozel bişi deil.
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 linkleri de ekliyim Paladin Priest Hunter Warrior Fiyatta da uygun biseyler yapmayı dusunuyorum, cok pahalı degil korkmayın
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 fiyat son 600 dur arkadaslar pazarlık yapmayı dusunmuyorum.
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 tamam tamam pes pazarlıga acıgım. bu arada hala aktif olarak oyunu oynamaktayım gearları gelistiriyorum ozelliklere altlara pvp yaparak, maine de insallah dustugu gibi karabor mace alıcam.
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 upgradelere devam. account halen satılık
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fiyatı 500 cektim acil satılık
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 500 ytl karakterleri inceleyin cok kral account
Öne çıkan mesajlar