Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 lvl 70 li, maini kral account

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar askere gidecek olmam nedeniyle accountumu satmayı dusunuyorum. accountta 4 tane lvl 70 karakter var. main human paladin 2345 +heal 8/5 t6 var ayrıca dps itemları da toplanmıs vaziyette bankada, 70 dwarf priest pvp dps seti ve t4 heal seti var, nelf lvl 70 hunter var pvp ve t4 seti mevcut. ayrıca lvl 70 undead warrior pvp seti var. paladinde 375 enchanting/JC, hunterda 375 skinning/LW, priestte 375 Tailoring/Skinning, Warriorda 375 BS/Mining bulunmakta. accountta ayrıca 2 tane lvl 30 kusur druid+shaman var. ben bi fiyat belirleyemedim sizin önerileriniz ve tekliflerinize acıgım.(paladine illidian mace ini alıcam sıra bende tabi düşerse)(paladinde 3 parca vengeful+1parca brutal chest var bayagı saglam pvp itemları da var)
Mesaj tarihi:
bir fiyat belirlersen ilgilenebilirim fakat korkum accountu bildigimiz gibi sonradan fikir degistirirsen geri alabilirsin.. Blizzard account satislarini kabul etmiyor bu yuzden buna bi onlem getirmedi.. bir daha tekrar oynamıyacagına eminmisin wrath of lich king cikarsada dondugunde ben tam oynarken 1 sabah account pass yanlıs yazısı alırsam icime oturur.. buna bir cozum bulursan ciddi ilgilenmeyi dusunuyorum..
Mesaj tarihi:
yok daha onceden de account sattım sorun cıkmadı oyle b insan degilim. zaten paramı aldıktan sonra maili degistirme olayı olcagı icin oyle bi sorun olmuyo yanılmıyosam. ilgilenirsen pm falan at charları itemları falan gosterebilirim.
Mesaj tarihi:
Narcosis said:
bir fiyat belirlersen ilgilenebilirim fakat korkum accountu bildigimiz gibi sonradan fikir degistirirsen geri alabilirsin.. Blizzard account satislarini kabul etmiyor bu yuzden buna bi onlem getirmedi.. bir daha tekrar oynamıyacagına eminmisin wrath of lich king cikarsada dondugunde ben tam oynarken 1 sabah account pass yanlıs yazısı alırsam icime oturur.. buna bir cozum bulursan ciddi ilgilenmeyi dusunuyorum..

satın alırken account u aldığın kişinin kimlik fotokopisinide alıcaksın. Blizzard'a mail atan çakallar çıkıyormuş
Mesaj tarihi:
CD-Key, Gizli Soru/Cevap ama en önemlisi kimlik scan'i alırsan satan kişiden ve mail'i de kendi mail'in yaparsan hesabı 20-25 günde bir en fazla aranızda paslaşırsınız.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu kadar kastırmanın anlamı ne anlamadım? account ilk defa satmıyorum. 26 yasında bi insanım yok accountu geri al yok geri ver o derece dusmem zaten bi oyun icin. tabii ki karsılıklı guvene baglı bu olay daha onceki sattıgım adama ulasabilirsem size bilgi vermesi amaclı yonlendirebilirim. sonucta account satan ilk ve son kişi ben değilim.
Mesaj tarihi:
tamam tamam pes pazarlıga acıgım. bu arada hala aktif olarak oyunu oynamaktayım gearları gelistiriyorum ozelliklere altlara pvp yaparak, maine de insallah dustugu gibi karabor mace alıcam.
  • Yeni Oluştur...