EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ama napçamı bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 temkinli olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne güzel darısı bizim başımıza ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 niye temkinli olcam yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ayrıldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kişisele gelseydin aşk cop degildir. onu bulamayanlar da var bkz ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 EponymouS said: niye temkinli olcam yav :S çok kaptırma kendini yani.. :) kaptır ama tabi kaptırmadan da aşk olmaz ki xD tek taraflı olmasın yeter ki onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kişiselde fazla ciddi cvp almaktan korktum :P gerçi burasıda geyik açısından farklı değil. ne yapçam ben ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yav said: EponymouS said: niye temkinli olcam yav :S çok kaptırma kendini yani.. :) kaptır ama tabi kaptırmadan da aşk olmaz ki xD tek taraflı olmasın yeter ki onu dedim inşllh olmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yav, adamın azına etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bence oynu kanatlara yay bi de hücum futbolu oyna. pasif pasif beklersen kızı kaptırabilirsin. zaten güzel kızların kendilerini biriyle çıkmaya hazır hissedip çıkmaya başlamaları arasında göreceli ufak bi zaman dilimi var. o arayı yakaladın mı kaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mr_Hand said: yav, adamın azına etseydin?ben şimdi ettim ki sonra aşk etmesin diye sdfg allala temkinli olmakta fayda var abicim uçmucaksın öyle pat diye sonra uçtuğun kadar yerin dibine girmek var gerçek şeyler bunlar yani.. neyse öehöm sustum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 slickers said: ayrıldık :) GwindonSurion said: bir süre sonra çok mutsuzum diye bi topic açacaksın biz de sana boşver ya bu da geçer falan dicez sevgili ayağı döt ayağı ama ben sana söylemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ee anlat kızı bari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 nerden anladın aşık olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 misal aşıksın. karşı taraftan red yeme korkusu baş gösteriyor bünyende. o yüzden hiç atağa kalkmadan, kendi kafasında karşı cinsle arkadaş kalmayı seçen insan, nasıl bi insandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oha bura garbıçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Alcadras said: misal aşıksın. karşı taraftan red yeme korkusu baş gösteriyor bünyende. o yüzden hiç atağa kalkmadan, kendi kafasında karşı cinsle arkadaş kalmayı seçen insan, nasıl bi insandır? korkak, risk almayi sevmeyen, memur tipli insan modelidir. omrunu keşkeler uzerine kurmaya mahkumdur (bu cok agir oldu eet) cons, konuyu bizim bölüme şutlar misin anacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kişisele alın da mesajlarımız sayılsın bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bloody has a post here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kızı merak ettim photo plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 boşa kasmayin, geldikleri gibi gider o postlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar