Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kimler bakalım? ben deniz 1 fenden girenzi.rakipleri görim
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 DEVRİM ERDÖL, EŞİT AĞIRLIKTAN GİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA ÜÇ SENE SAYISAL OKUDU SALAK GİBİ, EMRİNİZE AMADEYİM KOMUTANIM!
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben de gircem 1. bölümden dereceye kascam>:D<
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben de giricem dereceye para almak icin :) yds ye giricem asil ama ossye girmek gerekiyor tabi onun icin ehe
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben de gircem bu sene. 90'lı olup da ilk defa girmek hoş değil, üstüne bi de ilk sene başaramama durumu olursa eşşek kadar olcam çok koymaya başladı korkuyorum epey :/
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahah o ne demek biz 19 yaşında girdik=) hem de hiç kalmadan etmeden
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 girmek derken, ciddi hazirlanarak dershane telaşlı girişten bahsediyorsaniz yok. ama hali hazirda mat biliyorum ve ders veriyorum, fen2yi tekrar edip ben de giricem bu sene.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tamam işte ben de 19 oluyorum 2009 temmuz'da o.o kalmadım etmedim yemin billah sdf
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yas universitede sorun olan en son şey. hatta buyuk olunca daha iyi.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 herhade şu yeni sistemde öss ye girsem hiçbiyeri kazanamazdım.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aslinda yeni sistem cok daha iyi, kesinlikle bunu 2 sistemde de ossye hazirlanmis ve 2.de kazanmis oldugum icin soylemiyorum. bişeyleri bilmek gercekten gerek, gecen yil hazirligi da atladim direk 1.den basladim, ve siniftaki herkes 1. sistemden gelme. ben sinavlara 2 saat bakarak 97 aliyodum calculusten. millet bi araba kufur ediyordu, adamlarin turevden integralden haberi yok, fonksiyon bilmiyor dogru durust, hoca bunu umursamiyor anlatiyor dersi, bi de ingilizce bu dersler, yasadigi berbatligi sen düşün. agliyolardi karsimda.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben de giriyorum, say-2 den herkese en derin sevgilerimi yolluyorum. öptüm yanaklardan bacaklardan.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Tamam da, üni'de matematik/mühendislik falan okumayacak adam için yeni sistem pek hayırlı olmuyor o zaman :D iibf istiyorum ben yemişim integrali, adam gibi mantığımı ölçsünler tabi matematiği kullanarak da.. ilk bölümün konuları yetmiyor mu akıllıyı akılsızı ayırmak için. Çok konu var yahu ;-/
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 calculus 1 hangi bolumlerde yok bilmiyorum ben
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dev said: DEVRİM ERDÖL, EŞİT AĞIRLIKTAN GİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA ÜÇ SENE SAYISAL OKUDU SALAK GİBİ, EMRİNİZE AMADEYİM KOMUTANIM! O 3 seneyi boş geçirmemişsen, bu sene unutmayacak kadar dönersin fen kısmına. Fen1'den yardırırsın hiç olmazsa, senin yapacağını yapacak olan EA'cıları sollamış olursun. Ama edebiyat sıkacak baya canını onu söylemiş olayım. Küçümsüyosundur da sen şimdi ehe :D
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ezbere hiç gelemedim hayatım boyunca, TM olarak girdim sınava, sosyalde full veya 1 yanlışım vardı hatırlamiorum türkçe de de aynı şekilde. Fakat sırf yorum kabiliyetime güvenerek girdim. O edebiyat bilgilerini coğrafya bilgilerini falan ezberlediğimi düşünemiorum. Tabi ki ikinci sınav sistemi insana çıktıında daha çok şey katıyor fakat kalıcı mı veya gerekli oluyor mu. Senin örneğinde oluyor tabi calculus vs. ama benim gibi sosyoloji okuyan bir adama gerek olmuyor.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya bi de bilgi/gereklilik falan konusu acilir burda ama modlardan firca yiyebiliriz. yani şoyle soyliyim, kimya2 fizik2 biyoloji2 bunlari henuz hiç okul hayatımda kullanmadim ama bildigim icin de hep iyiki bilmişim diyorum. ev arkadasim hacettepe dişcilik okuyor, eşek gibi kimya gormus, en azindan ne soyledigini az cok anlayabilmek kendimi iyi hissettiriyor. sadece okulda gerekli bilgileri ogrenmek insani siglaştirir bi de bu acidan düşünmek lazim. belki o bilgiler sana lazim olmuyor ama, sana cok sey katiyor. bunu da zamanla anliyorsun zaten.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya tabi ki o konuda katılıyorum, derslerine yaramasa da ilerde bi şekilde faydası olabiliyor. zaten gereksiz bilgi die bişey olamaz.
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yav said: Tamam da, üni'de matematik/mühendislik falan okumayacak adam için yeni sistem pek hayırlı olmuyor o zaman :D iibf istiyorum ben yemişim integrali, adam gibi mantığımı ölçsünler tabi matematiği kullanarak da.. ilk bölümün konuları yetmiyor mu akıllıyı akılsızı ayırmak için. Çok konu var yahu ;-/ Genel matematikten 4 sene kal bakim, okulun olsun 6,5 sene görürüz :)
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 girmeyin kardeşim işiniz yoksa deneme amaçlı falan.işimizi zora sokmayın.öbür sene hep beraber bidaha gireriz dflsas
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Dev said: DEVRİM ERDÖL, EŞİT AĞIRLIKTAN GİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA ÜÇ SENE SAYISAL OKUDU SALAK GİBİ, EMRİNİZE AMADEYİM KOMUTANIM! onu ben yapacaktım yapamadım pişmanım şuan inşallah iyi bir yerlere gelirsin =)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bundan sonraki 3 sene flm giricem valla
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 of benim de ea çok iyi ama say giriyorum. eada kendime yol çizemiyorum nitekim =
Öne çıkan mesajlar