redcap Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 arkadaşlar elinde Heroes of Might and Magic 4'ün patchleri olan varmı?yada bildiğiniz adres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 istersen bi www.dlh.net e bir bak[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcap Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 4 oynayan var mı be 4 iğrenç gidin 3 alın onu oynayın.[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 5 çıkamakmış ama ne zaman biklmem[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 4te guzeldi. ama sistemi mahfetmisler, o olmus :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ya ben 4'te 3'ün sevimliliğini bulamamıştım asla... Ayrıca grafikleri fazla gözlerimi yoruyordu. 3 iyidir, biriciktir :)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 3 hakkaten çok iyidir sabah kalkıp 9 gibi otururdum yazın akşam 10 gibi kalkardım birtek yemek molaası ile kaptırdın mı giderdi 4 de çook az yaratık kale falan vardı niye ki bence 5 de en az 10 kale olmalı hepsine 7 tip yaratık koyarsın bir de upgrade olayı güzeldi onu da koysunlar tekrar[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 homm 4, homm 3ten sonra tam bi sıçıştı. ırklar dağılmış grafikler 3d olcak die savaş ortamının içine edilmişti. nitekim oyundan hiç memnun kalmayan homm fanatikleri homm 4 ü almayarak 3do nun kapanmasına sebep oldu. bu nedenle homm 5 de çıkmicak son haberlere göre[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Halbuki oyun aceleyle de çıkmadı di mi? Acaba bunlar gittiler önce 3d kastılar sonra da cebel mi oldular ondan mı uğraşamadılar bilinmez..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 4 güzel yaw çok da kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar