Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilge Adam Web&Grafik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baktım yazılım kursu felan satılıyor, bende yazıyım dedim, benimde bilge adam dan web&grafık kursum var sadece 1 ay gıttım freehand egıtımı aldım , ve sonra gıdemedım mahkemelık olduk 1 yıl içinde hic kursa gitmeden bütün parasını ödedim, paranın tamamını ödemeden kursa devam hakkı vermiyorlar çünkü.. 7 milyar kadar para ödedim... şu an tekrar photoshop egitimden itibaren 5 ay sürecek kursa başlama hakkım var tüm parasıda ödenmiş durumda hiç borç yok..

Evli çocuklu biri olarakdan zamanım olmadığı içingitmek istemiyorum ama o kadar para ödedim o parayı boşa ödemiş olmak istemiyorum .. hakkımı devredebilirsem 3.5 milyara satıyorum. satamazsam zaman ayıracam mecburen gidicem...
ilgilenen varsa [email protected] msn adresim

Alınacak Eğitim Programı:

ADOBE ILLUSTRATOR CS3 İLE VEKTÖREL GRAFİK TASARIM 92 Saat

Bu bölümde grafik tasarımı, tipografi, renk, denge ve mizanpaj gibi temel grafik tasarım teknikleri, uygulamalar ile anlatılmaktadır. Bilge Adam Web & Grafik Tasarımcılığı Kariyer Eğitim Programına katılan öğrenciler bir vektörel tasarım programı olan Adobe Illustrator ile logo, broşür, kurumsal kimlik çalışması ve illüstrasyon hazırlamak suretiyle programın detaylarını öğrenirken tasarım teknikleri ve gerçek hayat uygulamalarını da birleştirir.

ADOBE PHOTOSHOP CS3 İLE GRAFİK TASARIM 94 Saat

Bilge Adam öğrencileri bu bölümde, tasarım sektörünün tartışmasız en çok kullanılan programı olan Adobe Photoshop’u kullanma, Photoshop ile tasarımlar yapma ve var olan tasarımlarını zenginleştirici unsurlar oluşturma gibi beceriler kazanır. Resimler üzerinde renk düzenlemeleri yapmak, fotomontaj ile yeni kompozisyonlar oluşturmak ve bunları tasarıma eklemek, uygulamaya yönelik olarak tasarlanmış olan Web & Grafik Tasarımcılığı Kariyer Eğitim Programının önemli bir kısmını oluşturur.

ADOBE INDESIGN CS3 İLE ÇOK SAYFALI TASARIM 64 Saat

Bilge Adam öğrencileri bu bölümde, Adobe InDesign ile dergi, gazete, katalog ve kitap gibi çok sayfalı yayınların hazırlanma, düzenlenme ve baskıya hazırlık süreçlerini kavrar. Bir tasarımın dijital ortamda yaratılmasından matbaa aşamasına getirilmesine kadar izlenen süreç bu bölümün ana konusudur.

ADOBE DREAMWEAVER CS3 İLE WEB TASARIM TEKNİKLERİ 120 Saat

Bilge Adam öğrencileri bu bölümde bir web sitesinin hazırlanma ve planlanma süreci üzerine eğitim alır ve web teknolojileri ve kültürü konusunda bilgi sahibi olur. Ayrıca web’e yönelik dijital grafikler hazırlamak için Adobe Photoshop programının bu konuda özelleşmiş özelliklerini öğrenirler. Daha sonraki aşamada HTML ve CSS ile tanışır ve Dreamweaver ile web siteleri tasarlamayı öğrenirler.

ADOBE FLASH CS3 İLE WEB TASARIM ZENGİNLEŞTİRME 130 Saat

Bu bölümde web sitelerine animasyon ve interaktivite ekleyerek onları daha çekici hale getirmek için Adobe Flash programı ile çalışılır. Flash ile banner’lar ve animasyon tanıtımlar hazırlanmasına, video ve ses eklenmesine, interaktif öğeler ile kullanıcı etkileşiminin sağlanmasına yönelik kullanıcı deneyimini zenginleşiren çalışmalar yapılır. Ayrıca bu çalışmalar proje ortamına uyarlanarak Bilge Adam öğrencilerinin gerçek hayat örnekleriyle tanışmaları sağlanır.
  • Yeni Oluştur...