Jinn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Age of Conan Master Gemcutter LvL 80 Assassin'im satılıktır. Karakter CROM EU serverındadır. At binek mevcut. Raidlere hazır gear, tamamı mavi ve gemli set. Accountta ayrıca lvl 24 Conqueror'da bulunmaktadır. 200 YTL'ye satıyorum. Alacak arkadaşlar PM atsın. ------------------------------------------------------ İlgilenen olursa Everquest 2 + Expansion pack'ler + Adventure pack'lerimi satıyorum. Splitpaw serverında; LvL 70 Paladin LvL 50 Wizard LvL 20 Bruiser Lvl 14 Assassin karakterlerim bulunmaktadır. Paladin sağlam tanktır. Pazarlıksız 50 YTL'ye satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu kadar dandik bu AOC ya herkes satıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aslında dandiklikten ziyade zaman ayıramayacağım için satıyorum. Karakter boş boş bekleyeceğine bir başkası zevkini sürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar