Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 huun said: Zeki Sezer'in hangi sıfatına selam durdu ki polisler? Gerci o da var, secim oncesi tunali da bestekarda yururken yaninda tek sivil korumasiyla sozde halkan biri gibi gorunmek adina yururken bi kisi bile selam vermeyi birak tanimamisti bile. Aynen bira yudumlamaya devam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Vodan said: Amerika tayyip siyasi yasaklıyken hangi sıfatına selam durduysa o sıfatınadır muhtemelen. Parti başkanı. ben de kanarya sevenler derneği başkanıyım, bundan sonra bana selam duracak polis. işte o kadar. siyaset ateşi içini yakıp kavuruyor belli de, polisin selam duracağı kişiler arasında parti başkanları yoktur. Başbakan bile yoktur. Kaldı ki Zeki Sezer var arabada bile denmiyor, yetişmesi lazımmış. Kim neye selam veriyor? Arkadaş birşey anlatmış, ben de aklıma takılanı sordum. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 o degilde a8l al sen onune git lamba megafon falan taktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Tabiki selam vermiyor. Poliste böyle bişey beklemediği için afallamıştır deşecek ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Polis yazık gariban milletvekillerine bile selam duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar