Androner Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 arkadaşlar, 3. oyunumuzu. 19-20-21 ocak tarihlerinden herhangi birinde oynatabilirim. o günlerden herhangi birinde tüm oyuncular uygunsa oynayalım derim. dilbao, dragonfire, ve unholy. sizden mesaj bekliyorum :) ayrıca işten ayrıldığımdan ve 2. dönem daha az dersim olacağından dolayı, oyunun sıklaştırabiliz herkesin bilgisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 19-20-21 pzt-sali ve carsamba oluyor bana uygun degil acikcasi hafta ici.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Tek cümle ile 19.Ocak tarihinde finallerim başlıyor ki finallerim olmasa bile hafta içi okul durumundan dolayı bana uygun değil...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ok, benim de 19 ocakta finaller başlıyor. ama o üç gün finalim yok. başka zaman oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ayın 18'inde işi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 benim yok :p[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hayır müsaitim cumartesi günü konuşalımbu konuyu....[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Abi pazar günü kasar beni sınav lar falanolacak birazcık ders çalışmak lazım...[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ok, o zaman, başka zaman oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bu oyunumuzda prelude oynatacağım. c.tesi uygun olanlar, gelsin 2 saatlik prelude oynatacağım oyuncu başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 oyunumuz, benim sağlık sorunlarım nedeniyle, en az iki hafta ertelenmiştir. tüm oyunculardan özür diliyorum. uzun ara, inşallah kimseyi oyundan soğutmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben soğudum açıkçası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 baksana havalar şimdiden soğudu bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 güzel bir gelişme oldu bugün. bu cumartesi (31 Ocak) oyun oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Cumartesi günü görüşmek üzere...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yav bu cumartesi bizim öbür oyun(dilbao nun dm olduğu) yokmuydu?[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 c.tesi ne olacağını bilmiyorum. ama bizim oyun c.tesi olmayacak edit : fifth age [Bu mesaj Androner tarafından 29 January 2004 08:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ayın 30'undaki güzel geçen oyunumuzdan sonra, unholy'e yarın prelude oynatacağım. ayrıca bir arkadaşı da oyuna alacağım. ona da prelude olacak... bu arada dragonfire, ayrıntılı background istioyorum senden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Tamam yollayacağım...[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sağlığım el verirse 22 şubatta bir oyun çevirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bana uyar. Zaten şu anda BG yazmaktayım.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 22 Şubat pazara geliyo. Pazar günleri uymaz bana. Olacaksa cumartesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 rakamları yanlış yazmışım 21 c.tesi tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 21 şubat, saat 16:00'da oyun oynatmayı düşünüyorum herkes uygunsa. bu arada dragonfire, backgroundun elime geçmedi. perşembe akşamı alırsam, sana prelude oynatcam c.tesi 14.00 den itibaren. almazsam background'u ana hatlarıyla ben yazacam. gene oynatırım yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bana uygun, oynayalım. Ama 4 de başlarsak birkaç saat oynayıp bitirmemiz gerekecek gibi bir durum oluşacak. Geç saatlere kalmayacaksak daha erken başmamamız daha mantıklı bir karar olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar