Androner Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bana da uyar ama, diğer elemanlara nasıl haber verecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Cuma günü haber veririm ben onlara.[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 diğer elemanalrın da pazar günü işi varsa. oyun 27'sine ertelenir ki kötü olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Çok saolun valla. Cuma günü söyleriz adamlara, pazar günü işleri varsa yine cumartesi olur oyun. Ama pazara alınabilirse çok bi müteşekkir olurum yani. (ne demekse işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ayın 14'ünde ilk oyunumuzu oynayacağız. herkes uygun o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Planescape grubu ile yaşanan kısa süreli bir krizden sonra oyunun tarihi pazar günü olarak sabitlenmiş görünmekte. Sorun çıkmazsa oynamamız için bir engel görünmüyoru şu an için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 arkadaşlar, 2. oyunumuzu 27 Aralık saat 15:00'de başlatacağım, eğer kimse için problem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Uygun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bana uygundur...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Dördüncü adam olarak banada uygundur. Bu arada şehri savunun lem ... Ne diyim :)[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ehue, bence kaçın şehirden. demedi demeyin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 oyun içi ilk questiniz hayırlı olsun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bence oyun gayet güzel bir biçimde ilerledi..Oyundaki karakterlerimizebiraz daha ısındık..(o kadar çok karakter var ki hangisine ısınacağımı şaşırdım ama hadi bakalım)[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Artifac istiyoruz magic kullanmasını bilmiyor bakın bana nasıl dağıttım :) İstiyoruz... Hatta magictekini Great sworda çevirip bana verin :p[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ben şahsen bizzat kendim olarak (!) Artifact istemiyorum. DL de öle magical olaylar çok yoktur. Bir de 5.age olunca, mevcut olanlar da yalan oluyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 olumlu geri beslemeler almak beni mutlu etti. sağolun. valla magic mi artifact'ı kullanıyor artifact mı magic'i kullanıyor ben tam karar veremedim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Hangi sistem oynuyorsunuz ? merak ettim ne zamanlar oynuyorsunuz her pazar oynuyormusunuz mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Öncelikle forumda enaz 30 kez yazılmış ve adı üzerinde 5'th age yani DL oynuyoruz. Ayrıca 2 haftada bir cumartesi günleri oynuyoruz.[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Şahsıma ben Artifact istemiyorum ben olmuşum zaten Artifact yok Goblinler gelir biz durdururuz Kurtlar boğazınızı kemirir biz iyileştiririz... Şahsen 'Unholy +1' olarak Party içi Artifactım... (Nihahahahah ne kadar da mütevaziyim)[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Madem kimse istemiyor ben şu taraftan toplamaya başlayayım... Zaten artifact kesin çıkacak. 1 tane de olsa dünyayı kurtarmaya yardımcı olacak olan ve hepimizin sonunu getiren birşey mutlaka vardır. [hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN [Bu mesaj Dragonfire tarafından 01 January 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Dragonfire, 31 December 2003 01:55 tarihinde demiş ki: Öncelikle forumda enaz 30 kez yazılmış ve adı üzerinde 5'th age yani DL oynuyoruz. Ayrıca 2 haftada bir cumartesi günleri oynuyoruz.[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Yok mesela bende DL oynamaya basliyorum fifth agede gecme sansi var ama D20 , forumu okumadan atlamak gibi bir sazanlık yapmadım yani :=) Kısaca Saga mı D20 3.5 mu 3 mü şeklinde bir soru sormak istemiştim sanırsam yanlış anlaşılmış ? Biliyosundurkii Dlnin yeni campiang settingi çıktı onu oynuyorsanız dengeler nasıl oturtulmuş mu diye sorucaktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yok fifth age sadece saga olarak mevcut. D20 de ben bu olayları göremedim henüz...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 saga kartlarla oynanan bir sistem. fifthe age box-setinde saga yaratıklarının, kurallarının falan 2nd edition'a nasıl çevirileceği yazıyor. ama3rd edition sagadan daha sonra çıktığı için bir bilgi yok doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yeni çıkan DL d20 olayında herhangi bir sınırlama yok. 5.age illlaki saga ile oynanır demek halalı olur. Çok da güzel d20 ile de oyanıyo ki kitapta "mystic" gibi class lar bulunmakta. Kitap, DL tarihini başından sonuna(yani yazılmış olan son kitaba) kadar anlatıyor ve her zaman dönemi için de uygun hale getirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Az önce bende farkettim onu. 5'th age dediğimizide kapsamış.[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar