Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fifth age kampanya çalışması...

Androner

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Bence oyun gayet güzel bir biçimde ilerledi..Oyundaki karakterlerimizebiraz daha ısındık..(o kadar çok karakter var ki hangisine ısınacağımı şaşırdım ama hadi bakalım)[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta..
Sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsıma ben Artifact istemiyorum ben olmuşum zaten Artifact yok Goblinler gelir biz durdururuz Kurtlar boğazınızı kemirir biz iyileştiririz...
Şahsen 'Unholy +1' olarak Party içi Artifactım...
(Nihahahahah ne kadar da mütevaziyim)[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta..
Sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

Madem kimse istemiyor ben şu taraftan toplamaya başlayayım... Zaten artifact kesin çıkacak. 1 tane de olsa dünyayı kurtarmaya yardımcı olacak olan ve hepimizin sonunu getiren birşey mutlaka vardır.
[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 01 January 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonfire, 31 December 2003 01:55 tarihinde demiş ki:
Öncelikle forumda enaz 30 kez yazılmış ve adı üzerinde 5'th age yani DL oynuyoruz. Ayrıca 2 haftada bir cumartesi günleri oynuyoruz.[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN

Yok mesela bende DL oynamaya basliyorum fifth agede gecme sansi var ama D20 , forumu okumadan atlamak gibi bir sazanlık yapmadım yani :=)

Kısaca Saga mı D20 3.5 mu 3 mü şeklinde bir soru sormak istemiştim sanırsam yanlış anlaşılmış ?
Biliyosundurkii Dlnin yeni campiang settingi çıktı onu oynuyorsanız dengeler nasıl oturtulmuş mu diye sorucaktım...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni çıkan DL d20 olayında herhangi bir sınırlama yok. 5.age illlaki saga ile oynanır demek halalı olur. Çok da güzel d20 ile de oyanıyo ki kitapta "mystic" gibi class lar bulunmakta.

Kitap, DL tarihini başından sonuna(yani yazılmış olan son kitaba) kadar anlatıyor ve her zaman dönemi için de uygun hale getirilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...