Androner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 başladım, Ansalon'da geçen çeşitli siyasi olayları yazdım. Ama tam olarak özel bir senaryo oturtmuş değilim. O da yavaş yavaş çıkıyor ortaya. Kampanyamız Firstwal şehrinde başlayacak. Neraka ve Solamnia arasında, cici mi cici :) Cinder (Fenalsteyn) adlı kırmızı ejderhamızın yönettiği bölgenin tek şehri (ansalon haritasından bakabilirsiniz) http://nebula.spaceports.com/~krynn/fifth-age-ansalon.jpg 4 oyuncu istiyorum. oyuncuların yaşı >= 17 olsun... Civilized Human (Nerakese), Centaur (bu ırkı seçecek arkadaşlar her türlü işkenceye hazır olsunlar (hanlara girememeler, ahırda uyumalar, dik yamaçlar oyoyoy :))), hill dwarf ırklarına izin veriyorum. Başka ırk isteyen arkadaşlar neden firstwal'a geldiklerini detaylıca açıklamalılar yoksa kesinlikle kabul etmem (wanderlust kabul etmiyorum, özel olarak firstwal'a gelmesinin nedeni olacak kender'in) bahsettiğim ırklar civar bölgede yaşıyorlar. Düşük seviye başlayacak karakterler, bu yüzden anca bir organizasyonun sempatizanı olabilirsiniz (knight of takhisis özentisi bile kabul etmiyorum). Yani Knight of Solamnia olamazsınız ama olmak isteyen bir karakter olabilirsiniz. Bir de karakterler good olacak (zamanla neye dönüşürsünüz bilemem tabii :)) Zaman, ikinci cataclysm'den 40 yıl sonra. Mesajlarınızı bekliyorum. Grubu kurup kısa zamanda başlamayı planlıyorum, kasıcam kendimi. İlk buluşma karakter yaratmakla geçer zaten, mekan ve zaman hakkında gerekli bilgileri veririm. Detaylı karakterler yaratcaz, konuşa konuşa yaratırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Harikasın. Ne zamanıdır bi 5. Age oyunu istiyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sağolasın, partiyi toplayalım oyuna başlayalım. ilk birkaç oyun karakterlere ısınma oyunu olacak. 2 quest, yani 3 kartla başlayacaksınız. o iki questi de backgroundlara ekleriz.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 gecenin su saatinde kutuphanede yapmak zorunda kaldıgım seye bak.limbadia kıtasının 30.500 sayfalık tarihi.neden bende digerleri gibi basit görevlere cıkıp cleric olamıyorum.6 senedir caylagım,light sınıfına gecmek ıcınde elimden gelen herseyi yaptım.daha ne istiyorlar ki.offf bugunluk bu kadar yeter.gıdıp sıcak yatagıma uzanmak ve hayallere dalmak en iyisi.Coronius tapınagın genis,karanlık ve kasvetli koridorlarından,cennetin aynası diye bahsedilen avluya cıkar.havada anlamsız bir durgunluk,curumus cesed gıbı kokan sis vardır.acı dolu bir cıglık tum bedenini titretir.'andres gratus drınnas senether' i cabucak mırıldanıp.sesin geldigi yone dogru ilerler.avlunun ortasında,elfi andıran siyah cubbeli siluet,coronius u alarm buyusuyle hısseder ve yanındaki fiend a saldırma emri verir.coronius kendisine hızla yaklasmakta olan fiend ın sesini isitir.az once hissettigi korku tekrar patlak vermistir.kahkahalar atarak icindeki korkuyu sindirir.fiend a dogru var gucuyle kosmaya baslar.ikisi karsı karsıya geldiginde fiend yerdeki camur birikintisine basıp dengesini kaybeder ve yere cullanır.coronius az ilerde bir buyu mırıldanan adamı farkeder.elinde tanrısı senetherin,yanan ates kuresi vardır.fiend ı atlatıp ona dogru saldırır.yaklastıgında gozleri ne inanamaz bu bir kadın halfelf tir.buyucu actıgı gateden iceri girer.coronius da tum yasamını degistirecek adımı atar.geldigi yer ucsuz bucaksız yemyesıl bir cayırdır.gunes tam tepede,esen ruzgar ona hosgeldın der gıbıdır.cevresine biraz bakınır kahrolası halfelf ten hicbir iz bulamaz.tanrısının bile ona ulasamayacagı bir boyutta,sadece gürz ü,cubbesi ve madalyonuyla basbasadır... eskiden oynadıgım bir oyunun backrounduydu.dm yapmadıgı picligi bırakmamıstı bana:)bu oyuna uygun mu?[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Oynarım bende zaman uygun olursa. Ne zaman oynanacak, nerede olacak ? Bu gibi bilgilerden sonra detayına geçelim en iyisi :)[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 İşte sorun da zamanda. Cumartesi benim oyunda oynuyo, pazar ise bizim PS var. Karmaşa yaşanmakta şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 coronius, senin karakter çok aşmış oldu, ayrıca başka dünyadan gelmiş karakter olmaz. bana çok tecrübesi olmayan karakter lazım. tabii oyuncunun tecrübelisi tercihimdir. Dediğim gibi 2 quest hazırlayın. yaptığınız questler abartı olmasın. karakteristik özelliklerinizi detaylandırın esas olarak. demin dediğim kısmı soru-cevap hallederiz zaten. hafta sonları olsun, iki haftada bir oynarız. saklıda olur büyük ihtimal [hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... [Bu mesaj Androner tarafından 02 December 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 biraz ekleme yapalım. human olarak yakın çevreden gelmiş, estwilde (bulunduğumuz yer) nightlund, taman busuk, throtdan gelmiş insanlar olabilir. daha uzaklardan istemememin nedeni firstwal'a gelinceye kadar çok quest alınabilir. Daha önemlisi Firstwal'a (wizards'ın son haritasında firstwell diye geçiyor) gelmenizin sebebi olmalı. yarın, firstwell hakkında detaylı bilgi yazarım.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Cumartesi günkü oyununuzu iki haftada bire mi aldınız şimdi ? *evil grins* Ben fifth age'i oynayalı çok oldu. Unuttum neredeyse :) Yüzyüze konuşuruz şu işi[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ok, bu c.tesi saklıdayım konuşuruz hep beraber.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Firstwal açıklamanı bekliyorum ben ama buradan hala.[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 okuldaydım bugün, şimdi geldim. yarın sabah şirketten yazacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 evet, gerekli yazıları hazırladım ve şehrin yazısını hazırlamış bulunuyorum. firstwell, fifth age haritasında firstwal diye yanlış yazılmış. Firstwell, Cinder (Fenalsteyn) adlı kırmızı ejderhanın yönettiği bölgedeki ikinci büyük şehir. konumsal olarak anlamlı bir yer. Ticari yolların üzerinde, madenlere de yakın. Firstwell adı, estwilde bataklığında temiz su bulunabilen bir kuyunun etrafında yapılmış bir şehir, adı da oradan geliyor; First Well. Çevresi bataklıklarla kaplı. Batısında Throtl şehri var, fakat şehre giden yol çok çetin, dağ tepelerinden geçiyor. Buranın bir özelliği solamnia ve neraka arası ticaret yolunun üzerinde bulunması, tüccarlar, estwilde bataklığının içindeki bu şehirde temiz bir su kaynağı bulup konaklayabiliyorlar. Burada şehir kurulması bu olaya dayanır. bir han şehri (kent daha doğru bir terim burası için aslında) burası, bir çok han var. devam ediyor[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 çevredeki tepelerde yaeşayan dwarflar madencilikle uğraşıyor. ansalon'un en güzel altınları bu dağlardan çıkar denir. Age of Mightın son zamanlarında keşfedilen bu madenler, firstwell'i çok önemli bir seviyeye çekmiştir. Cataclysm'den sonra, bir daha asla eski güzel günlerine dönemeyecek olan firstwell şehri kaos ortamına sürüklenmiştir. Firstwell şehri yakınlarında, Cataclysm'e doğru Ergoth imparatorluğu askerleriyle Solamnia şovalyeleri arasında büyük bir savaş olduğu rivayet edilir. Cataclysm'den sonra kaos zamanlarında solamnic şovalyelerinin de güç kaybetmesiyle kendilerine koruma bulmakta zorlanan tüccarların varlığı iki tane guild kuruluşunu zorunlu kılmıştır. Merchant's guild adında, tüccarların aidat karşılığı üye olduğu ve herhangi bir soygun, kaybolma gibi durumlarda zararlarının bir kısmını karşılayan bir guild vardır. Mercenary guild, solamnic knightların yokluğunda tüccarlara koruma sağlayan bir guilddir. Firstwell, bir çok defa harabeye çevrilmiş ve yeniden kurulmuştur. en güçlü dönemlerinde bile haraççıları olduğundan (kingpriest, solamnia) asla çıkan madenleri ve ticaret gelirini kendi lehine kullanamamış ve gelişememiştir.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 chaos war'dan sonra gene, cataclysmden sonraki kaos ortamına girilmiştir. fakat sonra daha kötüsü olmuştur. kırmızı ejderhanın himayesi altına girmiş bir şehir, sürekli goblinler (ejderhanın uşakları) ve ejderhanın kendisi tarafından yağma edilmekte ve adeta can çekişmektedir. ama ticaret yolunun üstende olması gibi çeşitli zorunluluklar ayakta tutmaktadı şehri.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 biraz değişiklik yapıyoruz karakterlerde. 6 questle başlanacak. 1 quest'i grup olarak yapıyorsunuz. diğer questleri hazırlayın. tecrübe geliştiği için daha geniş imkanlarla karakter yaratabilirsiniz? magic ve dilbao'ya yaptığımız uzun konuşmalardan sonra bu olayın oyuncular için daha rahatlatıcı bir unsur olacağı düşüncesindeyim.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yep güzel oldu... Benim karakterim için baya baya güzel oldu hatta.. Eyvolle[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 sağolasın.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Güzel oldu bu. Benim karaktere 1 quest baya az oluyodu. Ama Böle magic ile ben canla başla bişiler yazıyoz, diğerleri boş mu duruyo. Durmasın, bişiler yapsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 forumu takip etmeyen, ama oynayacağına inandığım birkaç kişi daha var. onlarla yarın saklıda konuşuruz.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 grup kuruldu. 13 aralıkta oynayacağız. karakterler çok güzel oldu. herkese şimdiden kolay gelsin :-) (özelliklere oyunculara haha :D )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 magic, sana güzelinden bir artifact verecem aman kimse duymasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Tamam, şşş :P[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Herkese uyarsa cumartes günkü oyunu pazara alabilirmiyiz?? Kocaeli 'nden bi arkadaş gelcekmiş, mümkense onunla zaman harcamayi planlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bana uyar, bizim diğer oyun olmadığına göre ilaç gibi gelir hatta :)[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar