Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hiç bi sorun yoktu. birden böyle oldu. pc ilk açıldığında msn ikonu tray'de gözüküyor ama pencere gelmiyor. sonra 2. msn i açıyorum o açılıyor konuşmaya başlıyorum 2 dk sora kitleniyor. sonra açmaya çalıştığımda msmsgr.exe işlemlerde gözüküyo ama ortalarda yok program. çok dağınık anlattım umarım anladınız özet olarak msn durduk yere kafayı yedi donuyor kullanamıyorum. var mı aklına bi çözüm gelen, yaşamış biri falan?
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Messenger plus,winks ve benzeri msne eklenti yada bir yama yaptıysan, onlarla ilgili sorunun olabilir.Hepsini kaldırp msnde dahil temiz bir kurulum yapmanı onerebilrim.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 plus,stuffplug falan kaldırdım hala aynı off.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 silip tekrar kurunca açılıyor ama sora gene kitleniyor. ondan sora tekrar açılmamaya devam. telefonu webcam olarak kullanmayla ilgili bi program yüklemiştim onu silince böle oldu onla ilgili bi sorun sanırım. az önce de dikkat ettim arkadaşa konuşma penceresi açtım benim webcam im varmış gibi gösteriodu msn. webcam ayarlarına tıkladım dondu. of sinirim bozuldu aklıma hiç bişe gelmiyo.
Öne çıkan mesajlar