Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bir gün gözlerini açtığında göreceksin, Varlığın o yalnız yok oluşunu. Bir gün yok olacak evindeki hayalet. Belki bir gün kapını açık bulacaksın, Kapatmaya gücü kalmamış gidenin. Bir gün anlayacaksın hiç açılmamış ki geleyim. Bir gün inanacağım gerçeklerin yalanlarına, Yalnız kaldığım saniyelerin yıllarına. Bir gün bakacağım arkama, Belki yaşlı bir yüz ve ağarmış saçlarla. Bir gün yorgun düşeceğim açık kapının ardında Ve göreceğim yok oluşumun o yalnız varlığını. Bir gün oturup anımsayacağım bizi Belki bütün hüzünleri yada sadece iyi. Bir gün benimde yapraklarım dökülecek, Sararmadan... Üstüne basılacak. Bir gün güneş doğmayacak, Belki hiç batmadan. O gün ben öleceğim anımsarken sizi. O gün güzel yüzünü arayacağım yanımda Yıllarca seni sorduğum insanlarda O gün ben olmayacağım buralarda, Siz benim etrafımda siyahlarla. Belki bir gün yada o gün Biz masal olacağız gözlerimizde yaslarla. Bir gün ziyaretime geleceksin belkide Elinde bir demet gül yada lale. Bir gün koklayacaksın beni Dokunmak isteyeceksin o hayalete O gün ellerin çamur olacak, Kokum ise üstüne basılmış bir avuc toprak. JJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yorum. eline sağlık. şaka şaka :P canım benim çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 teskur ederim.. afiyet olsun. sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar