Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gördümküne ortam hiç samimi deyil herkes birbirine laf verme quoto yapıp asdsfsla gibi anlamsız garip garip şeyler yapıyor vallaha şaşırdım saglam muhabbete geldim ama samimi bulmadım gitsem mi ne yapsam yahu burdan çeketi alıp zaten kafam bozuk ergenekon manita falan burrdada herkeş bi tirip mirip bıneyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 haydaaaa atilla mayda yav görmümisen ben kıçımı yırtmışım 2 hemşo çıksın 2 delikanlı çıksın muhabbet çevirek adam evet yazmış sakat mıdır nedir gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hıhım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar