Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Tatil dalgası =]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazın uzatsınlar okulu
biz de keyfimize bakalım
30 mayıstan sonra final minal hepsi bitiyor valla ohhh kimse tutamaz beni buralarda[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 16 February 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
maksimum -4

LOL

nerenle okudun abi orayı?:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
ehueheuaha Justin görmesin bu topici[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
Tee Sibirya'dan gelmiş 2-3 gün yatıya beklerim sayın hava dalgasını, hatta arkadaşlarınıda getirebilir oralardan.. olmadı istanbulda şöyle günü birlik bir gezintiye çıkartırız kendisini..

yağsın yağsın kar berekettir..ayrıca geçen seferde süfer hava vardı 1 gün öncesine kadar istanbul'a kar yağmadan. fekat ne oldu, 5 gün ense..[signature][hline]My poor friend me...
Mesaj tarihi:
siz gene hafta ici tatıl yabdınız ist.tekiler bursadakı ve dıer kar yagan yerler =) izmire bıle yagdı ama buraya no tatil bu kdr adam kayırmaca olmaz hemde kar baya tuttmusdu izmir e hıc yagmayasına göre =)[signature][hline]Amentes Staff Member...

Mesaj tarihi:
yeter be sıkıldım kar kar kar

bide hep haftasonu, olmasın yeter ya

işi gücü aksıyor insanların, ekonomi dağıldı yahu[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
yağsın yağsın
yazın 1 hafta eklerlerse de, öss'den sonra ben bodrumda yüzerken hocalar ders yapabilir tabi kendi seçimleri, zevkler ve renkler...
Mesaj tarihi:
Yağcaksa adam gibi yağsın şöle 3 - 5 gün tatil olsun, öle bi gün tatil için yağsın yağsın dioruz, sonra o bi günde yaan karın çamuru buzu kılı tüyü 1 haftada zor gidio
Mesaj tarihi:
Ya ne demek istedini anlamadım
1 gün yamasın 3 5 gün durmdan mı yasın ?

yoksa 1 gün mü tatil yapalım yoksa 5 gün mü
ne demek istedini hiç ama hiç anlamadım =]
Mesaj tarihi:
Ben bugün servisle 60 dk rötarlı gittim eheh tenefüs ve ilk mat dersi hava oldu dersler 9 a 50 kala başlıyordu okula genelde 40 kala geliyordum oradan da bi 10 dakka:) yuh ama kaya kaya gittik
hatta bi arkadaş 3. ders geldi:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
bu gün okula gitmedim euahea odamın kapısına da kağıt yapıştırıp kitledim
"Cuma günü hava muhalefetinden dolayı yapılamayan öğretmenler kurulu toplantısını bu gün yaptılar ilk 3 ders e girdik sonra eve gönderdiler haberiniz olsun"
euahea[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
- Alo Cemal !!
- Kimsin ?
- Kadir
- Hangi kadir ?
- Delikadir uleeeyynn
Mesaj tarihi:
bizim bu cuma yapılacakmış öğretmenler toplantısı diye bi dedikodu dolaşıyo ortalarda. inşallah yapılır =).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
kehueheh bnde gidemedim onun yerine son samuray a gittim güzel filmdi[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
  • Yeni Oluştur...