proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tembel sakin huzurlu tatilime devam ederken bi arkadaşım oldu. divanda uzanıyodum dün.yastığın yanından bi örümcek belirdi.nedense korkmadım ellemedim takıldı oralarda. bugün yine otururken aynı yastığın arkasından çıktı. cam bardağa koydum.adını da hüseyin koydum. sinek verdim bi süre altına aldı sineği bişeyler yaptı bıraktı sonra. anlayan var mı nası beslerim ne yer ne içer bu örümcekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Huseyin kebab yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nasıl bir örümcek bu.. uzun bacaklı ufk vücutlu mu. yoksa bildiğin dana gibi birşey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 pix or didnt happen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 nası bişi bi tarif et yada resim koy kıllı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Abi kavonoza bol kuru yaprak, dal koy. Üstü çok delikli olsun kavonozun. Sinek,karınca filan canlı olarak ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 örümlekler leş yemezmi yaa bol bol böcek bul at içine öldürür sonra yer sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bugün 4 üncü günü hüzseyinin.çok delirdi hızlı hızlı koşuyo.hergün iki sinek veriyorum yiyor.eski tadımız kalmadı ama.sevemiyorum artık.öldürebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yapmassın yapamassın,ama bana kalırsa bırak derim o yolunu bulur,özgurluk herkesin hakkı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kene olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar