GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Evet arkadaşlar iki yıllık MYÖ'e gitmeyi düşünüyorum. fakat bölümler hakkındasizlerinde fikrini almak istedim bu dönemde Nasıl bir bölüm seçmem daha mantıklı olur ea1 ve söz1'de %100 burslu bir çok üniye gidebiliyorum. DGA ile geçiş yapabileceğime inanıyorum fakat bölüm olarak ilerisi için hangisi daha mantıklı bir seçim olur bu konuda yardımcılarınızı almak istedim. İşletme Bankacılık ve Sigortacılık İnsan Kaynakları Muhasebe Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Grafik Tasarımı Bunlardan birisini düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur ? kendimi aynı zamanda geliştirebileceğim iyi bir kariyer yapabileceğim veya tavsiye edebileceğiniz başka bir bölüm var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 grafik tasarımı bankacılık sigortacılık işletme derdim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bankacılık Sigortacılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 grafik tasarımcılığın yanına bi de html falan bilirsen iyi para kaldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 çizmeyi seviyorsan onu da geçtim genel olarak birşeyler yaratmayı seviyorsan (bu frp haritası campaign veya setting ya da hikaye falan bile olabilir) grafik tasarımı bence bi düşün. ama gitmeden tabi iyice araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Teşşekürler arkadaşlar başka eğer MYÖ olarak daha değişlik fikirleriniz önerilerniz warsa söyleyebilirsiniz.birde hangi açıdan şunu seçersen bu şekilde daha iyi ilerlersin veya bu alanda şu acıdan daha avantaj var gibisinden okuyanlardan veya bilenlerden yardım alabilirsem sevinirim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 konusu var bunun yukarda, her sinava giren yeni konu mu acicak bana yardim edin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İstanbul Ticaret Üniverstesi Hakkında düşünceleriniz nedir ? gidilebilir bi yer mi ? iyi bir eğitimi kampüsü var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar