Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 elime bi yerden creative zen touch 20 GB düştü de, buna bi hdd takiim diyorum. zif arayüzü var sanırım açıp bakmadım daha da, öncelikle bi de hdd bulabilmek var tabi :D aradım taradım gugılda ama adam gibi bi site bulamadım. 20 GB olsa bile olur daha yukarısı da olabilir de hayvani fiyat nedeniyle ilgilenemiyorum :P neyse işte derdim böle, 1.8" hdd satan bi yer-site vs. biliyosanız isterük.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 e-bay dan alma şansın varsa oraya da bakabilirsin kesin vardır. bende de bi rio karma var. çalışıyor gerçi hala ama hdd de az bad sector oluştu.. evde olduğumdan ilgilenmiyom pek.. :D yer buursan ben de alabilirim belki.. haber et :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 lol ebayde bi sürü zif to cf converter var. cf kart falan takıp kullanabilirim aslında hmmm... abaov cf kartlar da pahalıymış :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahanda. olur valla :) bunu söküp cihaza takarım :P tabi arayüzden emin olmam lazım, bi de bundaki hdd biraz kalınsa dert olabilir. saol.
Öne çıkan mesajlar