Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ucuza gnome warrior istiyorum. 40 level ustu olmasi yeter (50 60 filan olsa da alirim). item mitem bisi istemiyorum, ne kadar ucuza kaparsam o kadar iyi mantalitesiyle yaklasiyorum :) ha pempe sacli female olsa baya ii olur ama illa da olcak diye bisi yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Napıcan warrior u ya. Git mage aç. En iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 penth satıodu ama cok sağlam bi warrior onun sattığı ama pembe saçlı female :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 o çok pahalıdır ya. adam kasmış o kadar, pahalıya gitsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 "alinik" yazınca çok sevimli olmuş, İngilizce karakterlerle Türkçe yazmaya tam destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ben satiyorum evet ama 400'e veririm en son, o da sana uymaz heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ya alabilirim aslında ama lvl 70 olup da "what is shield reflection" diye soran tip bir warrior olmak da istemiyorum :) o yüzden düşük level alayım dedim. neyse acc almadım daha alayım düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 penthin karakteri al bide sözleşme yap aynı şehirse cafede 3-4 saatlik basic wow lessons versin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 haha 2-3 heroic yaparsin, sicsan bile gear kurtarir, zorluk artira artira ogrenirsin :) haber verirsin istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 penthin charını al hata yaparsan bile i m tired guyz.. couse i did 7-8 hour end game dungeon we killed illdian again :D de.. gölgesi yeter . Np mate /love hug.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bir kere pink pony tails. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar