kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 elimde bir garageband dosyası var da, bunu bana mp3 halinde verebilecek biri var mı, ben yollasam dosyayı ? garageband'in ne oldugu hakkında hic bi fikrim yok eheh =), adamın yaptıgı bir ringtone bu, iphone icin yaptıgı... ringtone'u isteyince garageband dosyasını yolladı... benim telefonuma koymam icin mp3 haline getirmem gerek... garageband de yok elimde =)... uzun bir sey oldugunu sanmıyorum eheh, eger elinde garageband olan birisi varsa, bunu yapabilir mi ? dosyanın uzantısı "*.m4r"...
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 O dosyayı atıyosun direk iphone'a zil sesi olarak nasıl atıldığını googleda aratıp bulabilirsin. Garageband mac'in müzik kaydetme, kesme, biçme yazılımı ayrıca.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gugıldan bulduum sitenin birinde said: you have to export to iTunes (under the File menu) -- this will create an AIFF file -- then convert the file to MP3 (or whatever) with iTunes. you have to setup iTunes to convert the file to the format and compression settings before you convert the file. do that under Preferences > Advanced > Importing. şeklinde bi açıklama yazmışlar. yani itunes falan yüklicen, sora aiff yapacan dosyayı itunes ile sora da onu mp3 yapabilyomuşsun zaten. cins bi yöntem bu ya, daha kolayı da vardır kesin.
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hayır ya dosyayı direk m4r diye atıyorsun yaptım oradan biliyorum.
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ehehe evet, queen'in dedigi gibiymis, garageband de yapmıyor bu mp3'e cevirme geyigini =)... yok queen sen yanlıs anladın beni eheh =), benim telefonum iphone degil, sorun orada =)... normal telefona atmak icin mp3'e cevirmem gerek... mr.hand'in dedigi yontemi kasıcam o zaman eheh... tesekkurler ikinize de...
Öne çıkan mesajlar