Rock Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yüksek lisansa başlarken askerlik durum belgesi almam gerekti. Muayene sonunda boy-kilo uyumsuzluğu nedeniyle erteleme aldım(açıkçası kilomun falza olduğunu biliyordum ama o sınırı geçeceğini düşünmemiştim) Durum belgesinin yanında bir de "Son Yoklama Çağrı Tebligatı" verdiler. Üstünde istenilen bir ton belge var. Üzerinde yazan zaman aralığı geldi. İstenilen belgelerin çoğuna kısa sürede ulaşabilirim ama bir tanesi kafamı karıştırdı. Verem savaş taraması sonuç belgesi listede yazılmış olmasına rağmen gerekiyor mu?* İnternetten okuduğum bazı yerlerde gerektiği bazı yerlerde de gerekmediği yazılmış. Bunların hangisi doğru? *Sanırım bazı istenen şeyler değişmiş. Örneğin listede 9 adet fotoğraf istenmesine rağmen belgeyi aldığım kişi 15 tane getirin diye özellikle belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 verem savas raporu cok onemli degil, ama yine de cektir. askerlik subesi icin diyosun bedava cekiyolar zaten. benden 2 foto istemislerdi tecil icin, her yerde farkli demek ki. en yakin askerlik subesine ugrayip en detayli ve dogru bilgiyi almani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Şube oturduğum yere göre ters biryerde kalıyor. Verem savaş raporu da hernekadar 20dk da çıksa da sorun bu 20dknın 2 güne bölünmüş olması :( Telefonla da doğru bilgi vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 "listede yaziyor, acaba gercekten gerekli mi?" diye sormak gercekten cok abuk. o listede ne yaziyorsa hazirlayip oyle gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 said: *Sanırım bazı istenen şeyler değişmiş. Örneğin listede 9 adet fotoğraf istenmesine rağmen belgeyi aldığım kişi 15 tane getirin diye özellikle belirtti. Atılan mesajın tamamını okumamak kadar abuk olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ayrica sana "verem savas raporu gerekmiyor" dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mum_Chamber said: ayrica sana "verem savas raporu gerekmiyor" dedi mi? Güzel kardeşim kavga çıkarmak istiyorsan bir ton konu var git onlardan birinde uğraş. Bu bölümde bol miktarda var. Benim sorduğum soru hakkında bir bilgin varsa insan gibi cevap. Hala soruyu tamamen okumdan buraya abuk sabuk yazılar yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hakkaten mum cevap vereceksen yaz vermeyeceksen de sanane kardeşim, yanlış yazmış olabilir adam allahın doğrucu davutu musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 verem savaş raporu istemediklerini belirtmişlerdi bana ben de götürmemiştim ara sor işte istio musunuz istemio musunuz diye. o eve yolladıkları mektup saçma sapan eski birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ben de verem raporu götürmemiştim. Gerek yok demişti Çankaya Askerlik şubesindekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 askerlik ile ilgili sorular/sorunlar için şiddetle tavsiye ederim. Murat abi gayri resmi blogu sorunuzu anlatın anında cevaplarını alın. Çok yardımcı olan bi abimiz murat abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yardımcı olan herkese çok teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar