karpuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bilgisayar açılırken kullanıcı seçim yerinde basıyorum "derya" ya ve bi 30 saniye bekliyo icq nun sesi falan bile geliyo duruyo öyle... sonra açılıyo ve karşımda bu hata duruyo... C:WINDOWSSystem32System32.exe Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin. Bir dosya aramak için başlat düğmesini tıklatıp Ara'yı tıklatın. nedir bu ya... system32.exe nin önemli bir dosya olması gerektiğini düşünüyorum çünkü... yardım lütfen[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 virüsten şüpheleniyorum bakbakalım o dizinde varmı system32.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 System32 diye dizin var, dosya yok oyle :) msconfig `ten kaldirin. Vakti zamaninda trojanimsi bir programcikmis bu, artik bulunamiyormus.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Harbiden system32.exe diye bişey yoktu virusun fake ini bende yedim ah ne aptalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 system32.exe??? :)))[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 18 February 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 system32.exe bacgroun bir virusmu ? vaycanına ben onu bişi sanıoıdum . hmm ilginç .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar