nameless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dosya arama olayı çalışmıyor. arama yaptığımda her seferinde "beklenmeye hata - eylem tamamlanamadı." diye hata veriyor. bir çok arama yaptım ama bir çözüm bulamadım. herhangi bir fikri olan var mı?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 böle eblek dertlere çözüm bulamıyosan, windows cdsini tak, cdden boot et, onar diyerek bi deneme yap. önce verileri yedekle noolur noolmaz ama.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 verileri yedekleme çok dert olacak diye onarma işine girişmedim. windows kanser ediyo saolsun hergün ehe. live messenger'ı da kaldıramıyorum. bir sorun çıktı diye sildim, iki ayrı live messenger varmış birini sildim diğeri duruyo ve çalışmıyo asdfgasg kafayı yiyecem
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 aslında şey dene, yeni bi kullanıcı aç admin yetkili, orda uğraş bi onarmadan önce.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 adminstrator ile açıp bir deneyecem bakalım. msn olayını da hallettim bir anda şaşırdım adsf
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi de registry mechanic gibi bi program indirip tara bilgisayarı. o da işe yarayabilir. benzerleri var gerçi de registry mechanic hoşuma gidiyo benim, memnunum. Ayrıca sorun da çıkarmadı vs.
Öne çıkan mesajlar