Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ben endustri hakkinda taban puani bilen varmi onu sormak isityorum bide galiba 2 . ve 4. sene amerikadaymis ucret sistemi hazirlik + 1.sene tr parasi(9.5milyar) 2.sene(amerika parasi 15bin dolar) 3.tr 4.amerika olemi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o para konularını bilmiorum ama 2. ve 4. sene olması lazım senelerin. o konuda bi arktan soyle bi sey duymustum. her sene bi orda bi burda olduu icin hic bi yere baglı hissedemiosun kendini sıkıntı basıo demisti. kotu bi izlenim bırakmak istemiorum da bilgi olsun objektif bi karar ver die soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 para verebilecekseniz çok güzel bi olay, arkadaş suny güverte mezunu, kaptan oldu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 belli bir toefl sınırı da var. geçemezseniz hazırlık okuyorsunuz türkiye'de. 6000 dolar sanırım hazırlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sabancı ile aynı para ise bence sabancıya git. arkadaşım suny inşaatta pek öğrenci profilinden memnun değildi. Hoş gerçi benim arkadaşım inşaat idi endüstriyi bilmiyorum ama boğaziçindeki eski sunylerde genel olarak bir zihniyet hatası vardı (onlar paralı girdi çok zorlamayalım onları vs gibi saçma bir uygulama isteği) daha sonra fizik bölümünün dayatması ile kapatıldı zaten boğaziçinde yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 boğaziçi sunny de bilişim okudu arkadaşım bu sene mezun oldu snrm. resmen üvey evlat muamelesi yapıldı çok kötü geçti tr'deki seneleri, öğrenci almıyor bildiğim kadarıyla son mezunlarını verince de kapatılcak olsa gerek itü bu konuda daha iyi bir orda bir burda olucağınız için arkadaş çevresi biraz sıkıntılı olabiliyor, zor çevre edininen bir insansanız sıkıntı artabilir amerika pek problem olmaz bir şekilde hallolur o kısım;) ama tr'deyken ya hazırlık okuyup çevre edinmeli, o yoksa 1. sınıfta öğrenci kulüpleri vs aktif olarak sorun başlamadan çözülmeli eğitim olarak iyidir güzeldir son sene amerika'da olduğu için orda belli bir süre çalışma izni de veriyor devlet, orda kapağı iyi bir şirkete atıp çılgın kariyerler yapabilirsiniz, okula verilen para da 2 senede falan çıkar odtü sunny işletme mezunları 60k yıllıkla başladılar işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar