Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 EU beta account'umu aşagıdaki herhangi bir mmorpg account'uyla takas edebilirim EVE (En az 10m sp'li karakter ya da 1.5 bil credit) AO(bütün expasionlar + yüksek lvl'lı 1 karakter) Vanguard(lvl 50 karakter) İlgilenenler ÖM ile bana ulaşsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 age of conan olur mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Maalesef AoC zaten oynuyorum =( yine de lvl 80 karakterin varsa değiştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hehe ne yazık ki =) 45 de kaldım bıraktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Cidden düşünüyorsan öyle birşey ben takas etmek isterim who beta ile aoc'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar