jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya da diğer adıyla Karanlıklar Ordusu :) o bir sam raimi klasiği kaçırmayalım kaçırtmayalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 saolasın valla, gerçektende kaçırmamak gerek, çok yarıldıım sahneler vardı filmde şöle bir daha izlemek iyi olur.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 başladı bu arada bruce campbell'ın hastasıyım eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yetiştim başına :), abi şu küçük adamlar çok yarık yaa
jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 eahaeh söyledikleri kadar cıvımış seri bu son filmle :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ilk izlediğimizde üç beş kişiydik sadece güldüğümüzü hatırlıom, bide adamın tüfek bi beliriyo bi yok oluyo, yönetmen sallamamış hiç
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Offf abi unuttum geç kaldım ühü...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Tam komedi saf komedi =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 oy aman nası kaçırdım bre[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ben biliyordum fakat izleyemedim, kahretsin :|[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 filmin adı army of darkness dı cnbcede?? gerçekten çok komedi filmdi bazı bölümlerde gülmekten nefes alamadım :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Wulfgar, 17 February 2004 23:43 tarihinde demiş ki: ilk izlediğimizde üç beş kişiydik sadece güldüğümüzü hatırlıom, bide adamın tüfek bi beliriyo bi yok oluyo, yönetmen sallamamış hiç bence o tüfekler, filmlere gönderme tamamıyla çünkü film scary movie'lerin atası gibi bişi.. şimdi, cnbc-e de filmin ismine Army Of Darkness dio, Evil Dead 3 demişin jankis, eğer öyle ise diğer 2 si var mı ?[signature][hline]My poor friend me...
jankis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ya filmin adı Evil Dead 3:Army Of Darkness yani cnbc-e'deki isminde anlaşılmıyo evet serinin 3.filmi olduğu ama adam özette söyledi evil dead'ın 3.filmi diye hala inanmıyosanız girin imdb'den bakın aratın bu çıkacak =) ve ilk 2 filmi bu ay cnbc-e'de ne yazık ki yok :( gelecek aylar ne gösterir bilemem[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Evil Dead 1 ve 2 daha bi ciddiydi, eski olduğu için güldüğünüz efekler oluyo ama en azından ciddi olan kısımlar içeriyordu, bunda ise tür olarak zaten korku / komedi die geçiyo. (korku denemez ama öle geçiyo işte...)
Öne çıkan mesajlar