jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya da diğer adıyla Karanlıklar Ordusu :) o bir sam raimi klasiği kaçırmayalım kaçırtmayalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 saolasın valla, gerçektende kaçırmamak gerek, çok yarıldıım sahneler vardı filmde şöle bir daha izlemek iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 başladı bu arada bruce campbell'ın hastasıyım eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yetiştim başına :), abi şu küçük adamlar çok yarık yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 eahaeh söyledikleri kadar cıvımış seri bu son filmle :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ilk izlediğimizde üç beş kişiydik sadece güldüğümüzü hatırlıom, bide adamın tüfek bi beliriyo bi yok oluyo, yönetmen sallamamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Offf abi unuttum geç kaldım ühü...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Tam komedi saf komedi =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 oy aman nası kaçırdım bre[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ben biliyordum fakat izleyemedim, kahretsin :|[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 filmin adı army of darkness dı cnbcede?? gerçekten çok komedi filmdi bazı bölümlerde gülmekten nefes alamadım :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Wulfgar, 17 February 2004 23:43 tarihinde demiş ki: ilk izlediğimizde üç beş kişiydik sadece güldüğümüzü hatırlıom, bide adamın tüfek bi beliriyo bi yok oluyo, yönetmen sallamamış hiç bence o tüfekler, filmlere gönderme tamamıyla çünkü film scary movie'lerin atası gibi bişi.. şimdi, cnbc-e de filmin ismine Army Of Darkness dio, Evil Dead 3 demişin jankis, eğer öyle ise diğer 2 si var mı ?[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ya filmin adı Evil Dead 3:Army Of Darkness yani cnbc-e'deki isminde anlaşılmıyo evet serinin 3.filmi olduğu ama adam özette söyledi evil dead'ın 3.filmi diye hala inanmıyosanız girin imdb'den bakın aratın bu çıkacak =) ve ilk 2 filmi bu ay cnbc-e'de ne yazık ki yok :( gelecek aylar ne gösterir bilemem[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Evil Dead 1 ve 2 daha bi ciddiydi, eski olduğu için güldüğünüz efekler oluyo ama en azından ciddi olan kısımlar içeriyordu, bunda ise tür olarak zaten korku / komedi die geçiyo. (korku denemez ama öle geçiyo işte...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar