Sin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Server: Eclipse Main char: 10x Mastered main character ... Su an Doctor & Teras kasi... Buffbot olarak kullaniyorum 100k kadar para var 2m e kadar satilabilen rare artifacty si var... ALt char: Jedi initiate, 4 1 1 1, ismini cok az türk biliyor ve bilenler kimseye solemez... Ayrica bir 3rd gen lightsaber var update edilmeden once 2 kez slicelandigi icin su anda cok kaliteli condisyonuda full.. 1 force crystal 1 de twin force crystal i var ayrica birde kray pearl mevcut.. baya kaliteli bir krayt pearl... Full conditionlu composite armor var kaliteli... 300k kadarda para var... p.s: 2 karakterde femaledir.. ilgilenen olursa öms atsın swg jedi accountlari fiaytları hakkında bilgi sahibi olmak siterseniz ebay.com da swg jedi diye arama yapmanız yeterli..[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tavsiyem turkiye'densen paypal'dan satma..para paypal da kalir ortada 1000$'li rakamlar geciyor anladigim kadariyla turkiye'den pekte umut bekleme hehe[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Nerden biliyorum dersen daoc'ta plat satiyordum 2 plat satmistim 60$ gibi bir rakam paypal'a yatirildi ama parayi alamadim...Bir suru sorun cikartiyor cok ugrasman gerek.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ne kadara satıyorsun[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dkkd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 baska sitelerde mesela(nebula da ) neetten char satis yasak char ini satanlari banliyolardi galiba burasi oyunyeri oyun oynamak icin satis yapmak icin deil lutfen nette satis yapma kmsede almasin![signature][hline]cs oynamayi biliyosaN ben1e kapisCan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eyvah sin banliyorlar seni :D dkkd,sadece nebula karakterlerinin satışı yasak burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: dkkd, 13 February 2004 02:30 tarihinde demiş ki: galiba burasi oyunyeri oyun oynamak icin satis yapmak icin deil lutfen nette satis yapma kmsede almasin! dediğin gibi sen burda yenisin biz ne zamandır burdayız..kuralları iyi biliyoruz merak etme..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yuh adam nebulayla soe yi karşılaştırmış[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Teoride swgdeki karakterlerimiz sony e ait. Dolayısıyla satılması yasak. Ama satılıyorki bence yasak olmamalı o oyuna emek ve para harcıyoruz. Ama FS slotu açık bi karakteri kolay kolay forumlarda satamazsın (iyi para ediyor). Bence 7. publishi bekle o zaman yeni sistem devreye giricek. Çok daha iyi fiyata e-bay de felan satarsın.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: dkkd, 13 February 2004 02:30 tarihinde demiş ki: baska sitelerde mesela(nebula da ) neetten char satis yasak char ini satanlari banliyolardi galiba burasi oyunyeri oyun oynamak icin satis yapmak icin deil lutfen nette satis yapma kmsede almasin! Orda yasak olmasının nedeni Nebula'nın bir Ultima Online "Free Shard"ı olmasından kaynaklanıyor. Yani sen orda oynamak için para vermiyorsun. Sadece oyunun orjinal shardlarında oynarken para veriyorsun. Bu nedenler free shardlarda eşya, acc alım-satımı yasak. Ama oyunun orjinal shardlarında böyle işlemleri yaparak para kazanan brokerlar bile var. Yani satabilir, isteyen de alabilir. Burası oyun sitesi, ama bu bölüm pazar alanı bölümü..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar