PATA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yalnız denizde ne işin var ki senin? şaka. ama bence arkdaşınla eğlensen çağırırdın.ha eğlenmiyorsan niye onunla arkadşlık ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 He bi de o var.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Geçen oturuyoruz bir kafede, almışım buzlu freşamı rüzgar püfür püfür elemanla tavla atıoruz. Balımda süfer, sevgiliisnden ayrılan bi kız arkadaş mesaj attı, naber filam, cevap attım iyidir filam. Nasıl gidio xxxxxle, görüşüonuzmu demiş, şimdi xxxxx i başıma sarmak isteyen de o. Dedim amma meraklı bişisin sen. gelen cevap "evet öyleyim hih sev beni" bu ne lan. ne bu. Nie sevim seni, nedn ben. Sevgilinden ayrıldın tamam da niye ben abicim. Pöfff. Böyle ilgi delisi kızlara uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 burda ihtiyacı olanlar var.onlara yönlendirebilirsin.. seviciler ortaya çıksın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Burdakilere açırım haceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar