ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 youtube'a link vereyim, oradan bakınız ikinci videoya yeni bakıyorum da, ilk videonun başında çok efsane hareketler var trollün forkları, pugna, pudge ın efsane hook u falan; şaka gibi 1- http://www.youtube.com/watch?v=nHZk7iSOHAA&feature=related 2- http://www.youtube.com/watch?v=vkW1PuJy1zU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Birdeki Obsidian, ikideki Slayer çok iyi. İkinciyi tamamen izlemeyedim net sorunları nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dedenin yolunu tikama olayina on puan verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 roshanın ordaki pugna ward (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ozaman hadi dota :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 benim de voidle roshana gidip ulti atıp aegisi alıp kaçmam var eklenebilir vidyoya dsfks.replayi var da nası kısaltıp koycam dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fraps indirip calistiracaksin. replayi izlerken kaydedeceksin, sonra vindoz movie maker ile editleyeceksin.. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=k88JQZVHv9M Virtus Pro Özenle tavsiye edilir görüntüler sadece ciddi turnuvalardan alıntı olduğu için çok daha değerli yani tek taraflı bi şov yok ortada biri iyi hareketler yaparken karşı taraf daha iyilerini yapıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 1. video da kasabın kancasının yarısında 90 derece kırılıp sağa doğru gitmesi nasıl oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 biyere çarpınca dönüyo galiba.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Masticore said: 1. video da kasabın kancasının yarısında 90 derece kırılıp sağa doğru gitmesi nasıl oluyor ya yukseklikten oyle gozukuyor DeathLord said: Virtus Pro Özenle tavsiye edilir görüntüler sadece ciddi turnuvalardan alıntı olduğu için çok daha değerli yani tek taraflı bi şov yok ortada biri iyi hareketler yaparken karşı taraf daha iyilerini yapıyor =) bence o turnuva filan degil, bariz noob game, en azindan rakip biraz noob. tiny adami stunlamis, tutmus atmis, kesmis, pro hareket diye koymuslar. mirana stun tutturmus, imbaa diye koymuslar. nerub invis gelmis, adami kesmis, ubeer diye koymuslar. sand king geride ulti basip milletin arasina dalmis, kraal diye koymuslar.. art of dota agir ownz buna kiyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 killerin ve olayların cogu tesadufi seyler art mart alakası yok cidden. lunaya guldum ama butcher cekmis ward arasında falan 3 kisiyi kesti herif kasla goz arasında bide wrdları kesti gitti quilboarın kule calması da guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 orda tek art pugnanın agac yiyip kaçmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bende pek birşey göremedim. Goblinle patlamış 3 kişiyi sermiş , dwarf la ulti basmış birini kesmiş onları koymuş adam :) . Birde pugna'nın ward'ı varken kaçmayıp saldırmak ayrı bir aptallıkmış hele silencer'ın yaptığına diyicek birşey yok. İnt'ın kadar + damage veren büyüyü otomatikte bırakıp paso damage yiyip yatıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 typo olmus, int kadar degil harcadigin manayla orantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Silencerin 2. skillini anlatmak istemiş adam intin kadar damage derken. Yada ben yanlış mı algıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben yanlis anlamisim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Asus summer 2007 (bugüne kadar yapılmış en büyük lan turnuvalarından biri sponsor asus kazananlar milyarlar+sponsorlardan gelen muhteşem hediyeler kazandı) 1:25 teki hareketi mesela diğer hiçbir dota videosunda göremezsin tarz farkı var =) Pride=Mym'nin turnuvası yine internet üzerinden yapılan en ciddi turnuva bildiğim kadarıyla bütün bu işle uğraşan takımların katıldığı turnuvalar bunlar... Neyse yani bu tarz maçlardan alıntı görüntü bunlar =) diğer videolar bana biraz boş geliyor çünkü ac1dburn ün pudge videoları geliyor aklıma atış serbest akşama kadar weplada nooblarla oynayıp güzel hareketleri toplayabilirsin burdaysa hani totalde maç sayısı bile sınırlı =) ps:Ben zaten bu video daha güzel diye koymadım güzel videodur insanlar izlesin Turnuva maçlarında combatlar nasıl gelişiyor biraz görsün diye koymuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Virtus Video > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 virtus kusursuz harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar