Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Art of Dota Vol 1 - 2

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

youtube'a link vereyim, oradan bakınız

ikinci videoya yeni bakıyorum da, ilk videonun başında çok efsane hareketler var

trollün forkları, pugna, pudge ın efsane hook u falan; şaka gibi

1- http://www.youtube.com/watch?v=nHZk7iSOHAA&feature=related

2- http://www.youtube.com/watch?v=vkW1PuJy1zU&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
1. video da kasabın kancasının yarısında 90 derece kırılıp sağa doğru gitmesi nasıl oluyor ya

yukseklikten oyle gozukuyor

DeathLord said:

Virtus Pro
Özenle tavsiye edilir görüntüler sadece ciddi turnuvalardan alıntı olduğu için çok daha değerli yani tek taraflı bi şov yok ortada biri iyi hareketler yaparken karşı taraf daha iyilerini yapıyor =)

bence o turnuva filan degil, bariz noob game, en azindan rakip biraz noob. tiny adami stunlamis, tutmus atmis, kesmis, pro hareket diye koymuslar. mirana stun tutturmus, imbaa diye koymuslar. nerub invis gelmis, adami kesmis, ubeer diye koymuslar. sand king geride ulti basip milletin arasina dalmis, kraal diye koymuslar..

art of dota agir ownz buna kiyasla.
Sosyal ağlarda paylaş

bende pek birşey göremedim. Goblinle patlamış 3 kişiyi sermiş , dwarf la ulti basmış birini kesmiş onları koymuş adam :) . Birde pugna'nın ward'ı varken kaçmayıp saldırmak ayrı bir aptallıkmış hele silencer'ın yaptığına diyicek birşey yok. İnt'ın kadar + damage veren büyüyü otomatikte bırakıp paso damage yiyip yatıyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Asus summer 2007 (bugüne kadar yapılmış en büyük lan turnuvalarından biri sponsor asus kazananlar milyarlar+sponsorlardan gelen muhteşem hediyeler kazandı)
1:25 teki hareketi mesela diğer hiçbir dota videosunda göremezsin tarz farkı var =)
Pride=Mym'nin turnuvası yine internet üzerinden yapılan en ciddi turnuva bildiğim kadarıyla bütün bu işle uğraşan takımların katıldığı turnuvalar bunlar...
Neyse yani bu tarz maçlardan alıntı görüntü bunlar =) diğer videolar bana biraz boş geliyor çünkü ac1dburn ün pudge videoları geliyor aklıma atış serbest akşama kadar weplada nooblarla oynayıp güzel hareketleri toplayabilirsin burdaysa hani totalde maç sayısı bile sınırlı =)
ps:Ben zaten bu video daha güzel diye koymadım güzel videodur insanlar izlesin Turnuva maçlarında combatlar nasıl gelişiyor biraz görsün diye koymuştum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...