aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ocakbasi gibi bisey acma planlarim var, bakalim hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Scheriff said: köfteci camiasında ün salarız bilgisayar mühendisinden annenizin köftesi! kıyma/ekmek oranı hesaplayan algoritmam dünyanın en iyisi gel vatandaş gell çok iğrenç oldu snrm nese "Optimization of meat to bread ratios in turkish meatball sandviches using neural networks with genetic algorithmically spanned topologies" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne kadar input node, o kadar hidden node. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oo ardeth de katıldı en entel kebapçı olcaz valla ne kadar hoca, rektör, iqsu 170 adam varsa bizde yiyecek dürümünü köftesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 why not diyorum. edik:resmi koyamadım gibi patide yeniyim abiler kusura kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 omg resim süper sfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yazıyorum ben direk Notlar kısmını siparişe göre müşteri algılama davranış belirleme yapay zeka garson:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 -Usta bi adana daha yap -Hmmm adana istiyo o zaman bu kesin Mehmet'tir.. Yok yok Ahmet de olabilir.. Ya baslarim boyle ise, her gelen adana istiyo nasi tanicam ben ya.. Oynamiyorum kardesim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar