shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Wissy said: Peki sen kiza guveniyor musun? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o kıza aaa kuşa bak filan desende konu değişir ben söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yalnız işkillendirmek gibi olmasın da kız belki kendi yaptığı hatalrın üstünü kapatmak için de sana bok atıyo olabilir. en iyi savunma hücumdur mantığıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Guvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fede sen konuyu bambaşka bir boyuta taşıdın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 çok pis açılımlar getirdim. en az 10 sayfa daha garantilettirdim konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Guven sorunu olan insanlar genelde aldatable insanlardir. Ayrintilara girmiyorum simdilik ama guven sorununu cozecegim diye kizin butun bos kalmis yerlerini kolyelerle yuzuklerle doldurmak maliyetlidir. Cok daha ucuz, eglenceli, unutulmaz, heyecan verici bosluk doldurma yontemleri vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fede said: yalnız işkillendirmek gibi olmasın da kız belki kendi yaptığı hatalrın üstünü kapatmak için de sana bok atıyo olabilir. en iyi savunma hücumdur mantığıyla neler yapacagımı tahmin edemezsin ama o eder onun için ondan o kadar cesaret oldugu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fill in the blanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yapacaklarindan cekindigi icin yapmadigini dusunuyorsan yapiyordur. Daha saglam gerekceler olmali. Cunku isin asli hicbir sey yapamazsin =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Orcun bana kolye alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 boşluğun dolcakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Superman kolyesi aldım ben de geçen. doldurdum boynumu falan. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Icim icime sigmiyor, bosluk diyorsun. Doldur bosalt yapma. Ac ortayi, gol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Wissy said: Yapacaklarindan cekindigi icin yapmadigini dusunuyorsan yapiyordur. Daha saglam gerekceler olmali. Cunku isin asli hicbir sey yapamazsin =[ yok abi bi boklar cevirse hemen haberim olurdu inan.. ve hiç iyi olmaz onun için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 akşam simidi, çıtır çıtır filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hocam otesine tasimalisin `korkar, haberim olur` gibi seylerden. `Sever beni, bensiz yapamaz, kiramaz, uzemez, kiyamaz.` diyemiyorsan oyle bir yapar, oyle bir de haberin olmaz... Ha hicbir sey de yapamazsin =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Wissy said: Hocam otesine tasimalisin `korkar, haberim olur` gibi seylerden. `Sever beni, bensiz yapamaz, kiramaz, uzemez, kiyamaz.` diyemiyorsan oyle bir yapar, oyle bir de haberin olmaz... Ha hicbir sey de yapamazsin =[ neden bişi yapamam?. ikidir söylüyosun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 18 yasindasin. Her seyi yapabilirmissin gibi geliyor, biliyorum. Ama hicbir sey yapamazsin =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bileğini kesersin en fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 onuda dikine kesersin olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bilegindeki bosluklara bilezik alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 http://www.loadtr.com/b-10141-cingene.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Wissy said: 18 yasindasin. Her seyi yapabilirmissin gibi geliyor, biliyorum. Ama hicbir sey yapamazsin =[ pardon kaç yaşındasınız ? Cons said: bileğini kesersin en fazla :( o kadar kişiliksizmiyim. kendime niye zarar veriymki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 22, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar