BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ekmein olıym ye beni balu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fede said: ya ben de diyorum ki 0 ilgi yoksa ve 60 ını da gösteriyosa ama kıza yetmiyosa nolacak diyorum. abi yetmezki onlara hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o zaman yapılcak bişi yok tabiki..arsızlığa girer artık ve karakterden şüphe etmek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 huzursuzluk cıkarmaya calışıyo, pislik yapıyo. cok kıskanç insan bunları demez kaçmasın die xD başka bi sorunu var bence güven değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 direk kızada yükleniyorzu yanlız.. diyer taraftan baksak bu adamın geçmişi nasıl acep çok haltlar yedi ise.. zırt pırt kızı arkadaşları dürtüyorsa şş serkan böyle hacı sen nası çarsın bunlar falan falan diye dedikodular dönse yok olmaz tabi güven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama said: direk kızada yükleniyorzu yanlız.. diyer taraftan baksak bu adamın geçmişi nasıl acep çok haltlar yedi ise.. zırt pırt kızı arkadaşları dürtüyorsa şş serkan böyle hacı sen nası çarsın bunlar falan falan diye dedikodular dönse yok olmaz tabi güven işte geçmişim yüzünden güvenmiyo yanlız bırakmak istemiyoX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 değiştiğine inandır o zaman:S eğer değiştiysen:)) (seferberlik ilan edildi yannız:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 shuTdoWnX said: Llama said: direk kızada yükleniyorzu yanlız.. diyer taraftan baksak bu adamın geçmişi nasıl acep çok haltlar yedi ise.. zırt pırt kızı arkadaşları dürtüyorsa şş serkan böyle hacı sen nası çarsın bunlar falan falan diye dedikodular dönse yok olmaz tabi güven işte geçmişim yüzünden güvenmiyo yanlız bırakmak istemiyoX( olay anlaşılmıştır kötü bi mazi ve kızın yine aynı şeyleri yaparsa paranoyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yok değiştiğinede inanmaz hep şupe ile yaklaşır ki yaptıgıda bu ama sustura bilir en azından kızı mücver ablacım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 değiştimde hacı tam değil:D yani sonuçta erkek olunca bakıyosun etrafa bi kaç kere yakaladı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 akıllı kız ortamı huzurlu tutar. ne kadar arıza cıkarırsa bıkıp eskiye dönceğini bilir. kıskanç olanlar bilir yaşarlar bu duyguyu yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi kere güvensizlik oluşmuşsa güvenmesi çok zor. takla atmaya başla sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 susturmak?? :) çiftimizi ofisime bekliorm..empati yoluyla hallediceğimize inanıyorum olayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 urmesque said: bi kere güvensizlik oluşmuşsa güvenmesi çok zor. takla atmaya başla sen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 shuTdoWnX said: değiştimde hacı tam değil:D yani sonuçta erkek olunca bakıyosun etrafa bi kaç kere yakaladı X( bakmakla bişey olmaz göze bi laf edemez arkasındaki yere baktım şuraya baktım dersin geçersin.. ama senin yapcagın tek şey. alıcan karşına diceksinki bak öncesinde boklar yedik evet benim geçmişimdir inkar edemem bunu diceksin, biraz yalana baş vurcaz tabi yalanda şöyle diceksin ki o zaman bi kız sevdik kız beni terk etti sonra bütün hıncımı kızlardan çıkardım ondan bu hala düştüm sevgiyi aradım sonra seni buldum dicen işte burda biraz yağlıcan kızı :D sevgi sözcükleriyle sonrada sonuyarını yapıcan dicen böyle deme bana ruhum inciniyor falan burdada biraz kendinden taviz verip kendini küçük düşürcen karşısında sonrada allah büyük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 cerebralis said: susturmak?? :) çiftimizi ofisime bekliorm..empati yoluyla hallediceğimize inanıyorum olayı:) gerekirse agzının üstüne koyucan susucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hiç bi kuvvet beni öyle susturamaz eğer şiddet varsa. ben daha çok konuşurum dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 shuTdoWnX said: değiştimde hacı tam değil:D yani sonuçta erkek olunca bakıyosun etrafa bi kaç kere yakaladı X( topu erkekliğe atıp zayıflıkların üzeri örtülmeye çalışılıyosa suçluluk duygusu baş göstermiş demektir:) şimdi eğer biriyle bişi yaşıosan yalnızca biri olmalı bence..ha yok ben böle şeye gelemem bakarım da ederim de erkeğim diyosan tamamen içgüdülerini tatmin amaçlı poligami tavsiye ediorz size.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama said: shuTdoWnX said: değiştimde hacı tam değil:D yani sonuçta erkek olunca bakıyosun etrafa bi kaç kere yakaladı X( bakmakla bişey olmaz göze bi laf edemez arkasındaki yere baktım şuraya baktım dersin geçersin.. ama senin yapcagın tek şey. alıcan karşına diceksinki bak öncesinde boklar yedik evet benim geçmişimdir inkar edemem bunu diceksin, biraz yalana baş vurcaz tabi yalanda şöyle diceksin ki o zaman bi kız sevdik kız beni terk etti sonra bütün hıncımı kızlardan çıkardım ondan bu hala düştüm sevgiyi aradım sonra seni buldum dicen işte burda biraz yağlıcan kızı :D sevgi sözcükleriyle sonrada sonuyarını yapıcan dicen böyle deme bana ruhum inciniyor falan burdada biraz kendinden taviz verip kendini küçük düşürcen karşısında sonrada allah büyük.. ya haklsıında böle yaparak kişiliğimi ezmiş olmazmyım cerebralis said: shuTdoWnX said: değiştimde hacı tam değil:D yani sonuçta erkek olunca bakıyosun etrafa bi kaç kere yakaladı X( topu erkekliğe atıp zayıflıkların üzeri örtülmeye çalışılıyosa suçluluk duygusu baş göstermiş demektir:) şimdi eğer biriyle bişi yaşıosan yalnızca biri olmalı bence..ha yok ben böle şeye gelemem bakarım da ederim de erkeğim diyosan tamamen içgüdülerini tatmin amaçlı poligami tavsiye ediorz size.. :) yok o istemdışı bi olay bakma falan alışkanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 said: mücver abla demişki; şimdi eğer biriyle bişi yaşıosan yalnızca biri olmalı bence.. valla olay burda biraz sevgiden de çıkıyor, bişeyler tavan yapınca.. malum belli bi yaştan sonra başka şeylerde istiyor can ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 shuTdoWnX valla seviyorsan kaybetmek isteiyorsan kızı her yola başvurcan, yapcak bişey yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güven zamanla oluşur ama bi kere kırıldımıydı bi daha oluşması zor. ne kadar değiştim desende kız bunu anlamaz kafasına yerleşmiştir çünkü yaptığın şey oyüzden zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama said: said: mücver abla demişki; şimdi eğer biriyle bişi yaşıosan yalnızca biri olmalı bence.. valla olay burda biraz sevgiden de çıkıyor, bişeyler tavan yapınca.. malum belli bi yaştan sonra başka şeylerde istiyor can ;) sevgili llama sizi libidonuzla başbaşa bırakıyorum ehueheeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sanırım ben anlamadım yaptığın şey sadece başka kızlara bakmak mı yoksa başka şeyler de mi yapıyosun :D yani sadece bakıyosan allah kolaylık versin..sevgilin hiç mi erkeklere bakmıyo acaba sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama said: shuTdoWnX valla seviyorsan kaybetmek isteiyorsan kızı her yola başvurcan, yapcak bişey yok yani.. haklısın Llama saol ya vallahi :) evet güven zor oluşur, ama olutşurucam sesu said: sanırım ben anlamadım yaptığın şey sadece başka kızlara bakmak mı yoksa başka şeyler de mi yapıyosun grinning smiley yani sadece bakıyosan allah kolaylık versin..sevgilin hiç mi erkeklere bakmıyo acaba sokakta yok benim kadar değil bazen bende kendime şaşırıyırum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar