Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güvenmiyo

shuTdoWnX

Öne çıkan mesajlar

Llama said:
direk kızada yükleniyorzu yanlız..
diyer taraftan baksak bu adamın geçmişi nasıl acep
çok haltlar yedi ise..
zırt pırt kızı arkadaşları dürtüyorsa
şş serkan böyle hacı sen nası çarsın bunlar falan falan diye dedikodular dönse yok olmaz tabi güven

işte geçmişim yüzünden güvenmiyo yanlız bırakmak istemiyoX(
Sosyal ağlarda paylaş

shuTdoWnX said:
Llama said:
direk kızada yükleniyorzu yanlız..
diyer taraftan baksak bu adamın geçmişi nasıl acep
çok haltlar yedi ise..
zırt pırt kızı arkadaşları dürtüyorsa
şş serkan böyle hacı sen nası çarsın bunlar falan falan diye dedikodular dönse yok olmaz tabi güven

işte geçmişim yüzünden güvenmiyo yanlız bırakmak istemiyoX(

olay anlaşılmıştır kötü bi mazi ve kızın yine aynı şeyleri yaparsa paranoyası
Sosyal ağlarda paylaş

shuTdoWnX said:
değiştimde hacı
tam değil:D
yani sonuçta erkek olunca bakıyosun etrafa
bi kaç kere yakaladı X(

bakmakla bişey olmaz göze bi laf edemez arkasındaki yere baktım şuraya baktım dersin geçersin..
ama senin yapcagın tek şey.
alıcan karşına diceksinki bak öncesinde boklar yedik evet benim geçmişimdir inkar edemem bunu diceksin, biraz yalana baş vurcaz tabi yalanda şöyle
diceksin ki o zaman bi kız sevdik kız beni terk etti sonra bütün hıncımı kızlardan çıkardım ondan bu hala düştüm
sevgiyi aradım sonra seni buldum dicen işte burda biraz yağlıcan kızı :D sevgi sözcükleriyle sonrada
sonuyarını yapıcan dicen böyle deme bana ruhum inciniyor falan
burdada biraz kendinden taviz verip kendini küçük düşürcen karşısında sonrada allah büyük..
Sosyal ağlarda paylaş

shuTdoWnX said:
değiştimde hacı
bi kaç kere yakaladı X(

topu erkekliğe atıp zayıflıkların üzeri örtülmeye çalışılıyosa suçluluk duygusu baş göstermiş demektir:)
şimdi eğer biriyle bişi yaşıosan yalnızca biri olmalı bence..ha yok ben böle şeye gelemem bakarım da ederim de erkeğim diyosan tamamen içgüdülerini tatmin amaçlı poligami tavsiye ediorz size..
:)
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
shuTdoWnX said:
değiştimde hacı
bi kaç kere yakaladı X(

bakmakla bişey olmaz göze bi laf edemez arkasındaki yere baktım şuraya baktım dersin geçersin..
ama senin yapcagın tek şey.
alıcan karşına diceksinki bak öncesinde boklar yedik evet benim geçmişimdir inkar edemem bunu diceksin, biraz yalana baş vurcaz tabi yalanda şöyle
diceksin ki o zaman bi kız sevdik kız beni terk etti sonra bütün hıncımı kızlardan çıkardım ondan bu hala düştüm
sevgiyi aradım sonra seni buldum dicen işte burda biraz yağlıcan kızı :D sevgi sözcükleriyle sonrada
sonuyarını yapıcan dicen böyle deme bana ruhum inciniyor falan
burdada biraz kendinden taviz verip kendini küçük düşürcen karşısında sonrada allah büyük..

ya haklsıında
böle yaparak kişiliğimi ezmiş olmazmyım

cerebralis said:
shuTdoWnX said:
değiştimde hacı
bi kaç kere yakaladı X(

topu erkekliğe atıp zayıflıkların üzeri örtülmeye çalışılıyosa suçluluk duygusu baş göstermiş demektir:)
şimdi eğer biriyle bişi yaşıosan yalnızca biri olmalı bence..ha yok ben böle şeye gelemem bakarım da ederim de erkeğim diyosan tamamen içgüdülerini tatmin amaçlı poligami tavsiye ediorz size..
:)

yok o istemdışı bi olay bakma falan
alışkanlık
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
shuTdoWnX valla seviyorsan kaybetmek isteiyorsan kızı her yola başvurcan, yapcak bişey yok yani..

haklısın Llama saol ya vallahi :)

evet güven zor oluşur, ama olutşurucam

sesu said:
sanırım ben anlamadım yaptığın şey sadece başka kızlara bakmak mı yoksa başka şeyler de mi yapıyosun grinning smiley yani sadece bakıyosan allah kolaylık versin..sevgilin hiç mi erkeklere bakmıyo acaba sokakta

yok benim kadar değil
bazen bende kendime şaşırıyırum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...