Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Uzak bi yere teleport ol. Büyü at yaklaşınca tekrar teleport. Sıkışıncada portal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kestin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yok denemedim.her seferinde duriele gitmek ayrı tükenç zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 1 kere git teleport aç. ölünce koşmana gerek kalmasın. ilk iş gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 STATIC FIELD SPAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 vallaha nasıl kestim bi ben bi allah biliyo 7-8 kez öldüm aynı sayıda yanımdaki adamı sürekli satın aldım.yine aynı sayıda portal açtım paso towna.en sonunda LINA OWNAGE bu arada o yerdeki büyük böcekleri vıck diye eziyosun çok hoşuma gidiyo.ardından küçükleri çı kıyo onları da eziyorum dfgkjdf bi de bişey sorcam o aradaki vidyolarda kompeniyın dediği diablo mu?o diablo heralde de yanınadki cüce kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar