Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 duriyeli kesemedim yardım edebilcek var mı plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 duriye ne la :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: duriye ne la :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: duriye ne la :S sen anlaman anlayan anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 anlasalardı coktan girmezlermydi sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ayarı verdimi noldu bilemedimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bende kesemiyorum ya 23 barbarian var 2 kere gittim 2sinde de kesemeyince baydı kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 düriyel deyince aklımda dory geldi. oyundan falan bahsediyolar herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 he oyundan bahsediyolar "sen anlaman" diyeceğine "bi oyun boşver" falan desen daha iyi olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Syn said: bende kesemiyorum ya 23 barbarian var 2 kere gittim 2sinde de kesemeyince baydı kapattım msn ver hamachiden girip alalım.hatta oyuna beraber devam edleim 23 barbar varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 resmini buraya koyup rencide ettim onu morali azalınca resisti düşüyormuş şimdi dene kesebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 lan 4 tane full reju içtim de kesemiyosun ki 24-32 arası dmg veren fireball dışında büyüm yok sdogks.gerçi skill ağacında 12 tane daha kullanma hakkım var da bişeye vermedim göfdf.yanımda AHSAB diye bi babareis var itemlar kral fakat o da yetemedi.pık pık geliyo 2 vurusta alıyo sdgk.2kere öldüm çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 dynun veya syn bapları tanıyan varsa bana ulaştırsın pilix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 act2'nin sonunda gelen yaratık duriel. rejuvenation potion mıdır nedir ondan hiç kullanmadan kesmiştim sorcressla. thawing potion diz bi sıra buzluyo diye htrlıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 abi tek vurusta yarı can zaten.ayrıca kaç dmg hangi büyüyle sfsd. bu arada multiden host oldum harita değişti şimdi asa yok elmde napcam bilmiyorm mumuyu bekliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 portal açık bırak bi tane öle canın azaldı mı kacarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben niye hatırlamıyorum lan bu tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 pEntium 75 pc ile feci kasmıştı bunun mekanı,ama kesmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 offf duriel. bi charla tam bir gün kasmıştım durieli kesmek için inat yapıp. sabahtan akşama kadar potion içe içe kestim. necroydu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi an cok korktum, gecti sonra. /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ya yetemiyorum.hostta olamıyorum bi sorun cıktı GEÇEMİYORUM help :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Teleport var mı?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ? yok da verebilirm.drallın tavsiyesine uyup ice mage kasıcam 3 tane glacial spike verdim de kurtarmaz ya:/D?Ğxcxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Düriyel zordur. Teleport ola ola yarım saatte kesersin. mekana girince portal aç. çak büyüleri damage yememek içinde paso teleport ol.mana bitince direk portala gir. geri dönünce ilk işin yine teleport olsun. öle öle kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kanku teleport olarak nası büyü atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar