MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hıhahaha her zmn microsoft kullanıcıları hakkındaki bilgileri ele geçirip 3. şahıslara werirdi şimdiyse kullanıcılar microsoft un kaynak kodlarını 3. "firmalara" satıp para kazancaklar hıahaha[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hani nerde ?? bana da söylede bende indireyim !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ahahah millet zengin olcak $imdi .. :lol:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 iyide 40 gb lik kodlardan 200 mb'iyla hicbirsey yapilamaz ki,yapilabilir mi?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hayır asıl calınan kodşar 200mb degil 600mb boyutunudaymış benim okuduguma gore ama genede 40gb kod icinde bir ise yarıyacagı yok. olay en basta microsoft agında olan bir worm zannedilsede microsoftt bunun imkansız oldugunu acıklmıs. microsofta gore bazı buyuk firmalar ve devlete verilen windows source code ları birileri tarafından sızdırılmış microfot un kod dagıtmasındaki tek amac ise linux open source ise bizde open source oluruz mantıgı bana gore ama ellerine yuzlerine bulastırcakları kesin birseydi. paralı bir sistemin source kodlarını veripte sızmasını dusunmemek bence aptallıktı FazlaMesai[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 microshit sux 4 eva[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar