Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bi sorum var bu service packlar hakkında. Ben her formattan sonra yüklüyorum bu service packi ama bayıyo yani. Bunu bi yedekleyip cdle çekmek gibi bi şansımız yok mu? Varsa nasıl oluyo? Sağolun...[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hangi windows sürümünün service packini arıyorsun?[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hazır service packinide kuracak şekilde yapılmış windows cd leri var onlardan bulursan rahatlarsın benim gibi[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 full sürümünü indir yaklaşık 120mb falan, sistem ihtiyaçlarını belirleyip her seferinde 15-20mb indireceğine bir kere indir neyse seçsin içinden ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 dediklerinizden hiçbişey anlamadım. Bi daha baştan açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim.[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 solonor bahsettiğin olayın adı "slipstream winxp and sp1a" aşağıdaki linkten nsl yapıldığını öğrenebilirsin: http://www.petelli.com/slipstreaming%20winxp-sp1-bootcd.htm[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 aynı konuyla ilgili olduğu için yeni başlık açmadım,sorum şu; alete format attım win xp service pack1 hariç diğer tüm updateleri yaptım. Win xp sp1 ise download ediyo ama install etmiyo şöyle bierror veriyo "The Product Key used to install Windows is invalid." geçen sefer format attığımda da aynı product keyle yüklemiştim ama o zaman böyle bi sorun vermemişti, şimdi ben bu sp1 i nası yüklerim? [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 18 February 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ahem. Microsoft'un bir listesi var. Kaçak cdkey listesi. Webden express şeklinde kuruosan service pack1'i o zaman senin cdkey'de ms'in listesine eklenmiş demektir. Product Activation diye bir olay var winxp'de. Onu çalıştırabilirsen orda by telephone seçeneği var. Onu seçince normalde ms yetkililerine ulaşıp yeni bir cdkey alıp oradaki enter cdkey kısmına yazman gerek. Tabi elinde kopya cdkeyler varsa telefon etme kısmını geçip direk enter cdkey'den girip bilgisayarı restart ettikten sonra sp1'i yüklemeyi deneyebilirsin. Ancak express install'de yine girdiğin cdkey'in ms'in kara listesinde olma ihtimali var. Bu yüzden network install ile 120 mb'nin üstündeki dosyayı indirip, o ana kadar kara listeye alınmamış bir cdkey ile reactivate edip sp1'i kurman gerek. Express Install : Bilgisayarınızda kurulu olan update'ler dışındaki sp1 içeriğini indirip yükler. Muhtemelen 40 mb civarıdır. (Eğer update'leri düzgün bir şekilde takip ediorsanız.) Network Install : Network adminler için düşünülmüş, birden fazla bilgisayara yüklemek amacıyla zamandan tasarruf etmek için hazırlanmış bütün paket. Bu paket ayrıca microsoft'un sağladığı slipstream metoduyla winxp cd'sindeki kurulum ile birleştirilip sp1 içeren yeni bir winxp kurulum cd'si oluşturmakta da kullanılır. Böylece bu cd ile winxp yüklendiğinde sp1'i ayrıca kurmak gerekmez. Not: Way be, iyi yazdım ha :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 February 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar