Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 cd-romum bozuldu galiba.bugün dvd izlicem taktım ses cızırtılı geliyo böyle ondan sonra daha önce izledğim bişeyi taktım yine aynı.seste sorun yok winanmptan falan gayet net müzik dinliyorum.dota oynarkende hayvan gibi takıldı makine rest atmak zorunda kaldım.napabilirm fikri olan var mı
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bende sorun oldu mu yaptığım bikaç bişey var, paylaşayım. gıcır bi cd tak, bilgisyarına kopyalamayı dene, eğer tertemiz cd de bile çoook uzun sürmeye kalkarsa bişey vardır. nero kullanıyosan, onun tool ları var. orda drive spped tool falan var, ondan test yap. yannız bi sorun varsa hakikaten çözüm olarak ne yapabilirsin hiç fikrim yok.
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bi de lens temizleme kitleri vs. var ama ben hiç kullanmadım
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Eternalus said: bende sorun oldu mu yaptığım bikaç bişey var, paylaşayım. gıcır bi cd tak, bilgisyarına kopyalamayı dene, eğer tertemiz cd de bile çoook uzun sürmeye kalkarsa bişey vardır. nero kullanıyosan, onun tool ları var. orda drive spped tool falan var, ondan test yap. yannız bi sorun varsa hakikaten çözüm olarak ne yapabilirsin hiç fikrim yok. onu deniyim de dediğim gibi önceden izlediğim bi dvdde bile ses cızırtılı geldi
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 AutolycuS said: bi de lens temizleme kitleri vs. var ama ben hiç kullanmadım kesinlikle i$e yariyor. Lop topdaki dvd-ram, surekli buffer hatasi veriyordu. Taktim en b asic kit i, $imdi canavar gibi oldu.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 benim eski cdromu mal etmişti o kitler.
Öne çıkan mesajlar