Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bozuk süt içtim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bozuk sutten bi sey olmaz. biraz soda ic miden rahatlasın ishal olucaksan bile. ve efsane ilac ercefuryl oneriorum.

edit: ama alırken dikkat et de fazla alma. kaskatı olmanın da eglenceli bi yanı yok.

king ewt gercekten efsane oyun. texas poker kadar baglayıcı diil ama dejenere oynayınca yanılmıosam 2 saat suruo bitirmesi.
Mesaj tarihi:
xelee thx.

leblebi tozunun paketinden mal bi pipet çıkardı. o pipet sayesinde leblebi tozu ciğere kadar giderdi. çekebilmek için çok derin nefes almak gerekirdi, ancak ciğerde dururdu. bi de ucunu dilinle falan ıslatırsan tıkanır gibi olurdu. hey gidi.
Mesaj tarihi:
Ben de bozuk süt ictim , olay şu şekilde gelişti;

Litrelik sütü cornflakesin icine koymak suretiyle tüketirken, son tabak icin sütü koymaya kalktigimda süt kutusundan süt beklerken birkaç damla süt ile birlikte afyon kaymagi kıvamında parcalar inmeye başladı. O an yaşadığım duygular, oh bebek çok kötüydü.
Mesaj tarihi:
başlık: etimek
son kullanma tarihi 05/09/2007 olan açılmamış bir paketini şu an açıp tükettiğim ürün. tadında bir bozulma olmamış.

(bkz: tespit yapayım derken ölmek)
(eternalus, 20.05.2008 22:18 ~ 22:23)
Mesaj tarihi:
daverc said:
birkaç damla süt ile birlikte afyon kaymagi kıvamında parcalar inmeye başladı.

aynı seyi ben de yasadım. allahtan kutunun sonunda az kalmıstı. o yuzden ilk bardakta farkettim. *close miss*
Mesaj tarihi:
Xelee said:
daverc said:
Sek icsen farkedilir de misir gevregiyle birlikte malesef iste.

gevregine bakar diyerek ayrı bi detay tartısmasına tasımak istiorum konuyu.

çikolata bal ot çöp aromalılarda anlaman zorlaşıyor, kaseye sütü bocalamadan önce tatmakta yarar var.
  • Yeni Oluştur...