Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yok lan. şöyle düşünüyorum, burnundan nefese abanırsan düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hala konusuyomu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bezelye ezilir be pişmişse yani can havliyle ve iman gücüyle çıkarsın sanırım. leblebi olsaydı kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 leblebi tozu vardı eskiden. olsa sömürürüm yine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 over git bozuk süt iç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 off heleki leblebi tozu ne pis bişi o yaa yapıştımı çıkmıo kazımak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: over git bozuk süt iç abi odamı ölsün yada burundan kussun hiç içme daha ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bozuk sutten bi sey olmaz. biraz soda ic miden rahatlasın ishal olucaksan bile. ve efsane ilac ercefuryl oneriorum. edit: ama alırken dikkat et de fazla alma. kaskatı olmanın da eglenceli bi yanı yok. king ewt gercekten efsane oyun. texas poker kadar baglayıcı diil ama dejenere oynayınca yanılmıosam 2 saat suruo bitirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 xelee thx. leblebi tozunun paketinden mal bi pipet çıkardı. o pipet sayesinde leblebi tozu ciğere kadar giderdi. çekebilmek için çok derin nefes almak gerekirdi, ancak ciğerde dururdu. bi de ucunu dilinle falan ıslatırsan tıkanır gibi olurdu. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Eternalus sana bişe olmaz bence git biraz daha bozuk süt iç sen senin bünye alışkın sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ben de bozuk süt ictim , olay şu şekilde gelişti; Litrelik sütü cornflakesin icine koymak suretiyle tüketirken, son tabak icin sütü koymaya kalktigimda süt kutusundan süt beklerken birkaç damla süt ile birlikte afyon kaymagi kıvamında parcalar inmeye başladı. O an yaşadığım duygular, oh bebek çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şuan süt içiyorum dolapta buldum son kullanma tarihide geçmemiş bu taze sütlerde başka oluyo canım hayat var hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ıyyykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 orçun künek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 başlık: etimek son kullanma tarihi 05/09/2007 olan açılmamış bir paketini şu an açıp tükettiğim ürün. tadında bir bozulma olmamış. (bkz: tespit yapayım derken ölmek) (eternalus, 20.05.2008 22:18 ~ 22:23) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 daverc said: birkaç damla süt ile birlikte afyon kaymagi kıvamında parcalar inmeye başladı. aynı seyi ben de yasadım. allahtan kutunun sonunda az kalmıstı. o yuzden ilk bardakta farkettim. *close miss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 oh bebek anonimdir bu gibi durumlara eklemek farzdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sek icsen farkedilir de misir gevregiyle birlikte malesef iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bu leblebi tozu muhabbeti nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 daverc said: Sek icsen farkedilir de misir gevregiyle birlikte malesef iste. gevregine bakar diyerek ayrı bi detay tartısmasına tasımak istiorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ne kokuyo lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 dalıyorum araya prd da, kuskus cidden güzel bişeymiş ya ok devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Xelee said: daverc said: Sek icsen farkedilir de misir gevregiyle birlikte malesef iste. gevregine bakar diyerek ayrı bi detay tartısmasına tasımak istiorum konuyu. çikolata bal ot çöp aromalılarda anlaman zorlaşıyor, kaseye sütü bocalamadan önce tatmakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 evet her gece yatmadan önce yaptığım gibi günlük 1lite sütümü içiyorum kutuyu sıkınca ölümüne güzel bi kokusu var. İçtikçe içesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Eternalus öldü bence artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar