Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ... Biryerlerde duydum o sözü. Biz birbirimizin her şeyi olmaya çalışırken hiçbir şeyi olamamışız. Biraz düşündüm ve hak verdim. Bir erkek ve bir kadın. Dışardan bakınca tabi.. İçeride aşk , tutku , fırtınalar , sevgi.. Sevgiye , ilgiye aç insanlar. "Bana daha çok ilgi göster. Beni daha çok sev. Sadece beni sev!" Boşveririz dünyayı. Sevgili bizim için herşeydir. Tüm otobüslerin son durağı, hayatın orta noktası. Her gün gitsen bıkmayacağın yeşil vadi, cennet adeta. Hele ki sıcacık kolları.. ..ve boşveririz dünyayı. Arkadaşlar? Ekilebilir. Anne baba? Evde oturur onlar. İş güç? Ne önemi var. Ondan değerli bir şey mi var? Zaten o olmassa işin arkadaşın ailenin ne önemi var ki.. Sadece O herşeyim zaten. Sonra her saat onla oluruz. Amaç onla olmaktır. Onlayken mutlusunuzdur. Onunla yalnız kalmak gibisi var mı? Tabi ki yok! Bir zaman gelir, hayatınızdan gereksiz şeyleri ata ata bir de bakmışsınız ki bir şey kalmamış. Sadece o var. Ne kadar harika! Yeter de artar diye düşünürsünüz.. İşte bu şekilde hayatınızı mahvedersiniz. Bir süre sonra birbirinizi boğarsınız. İnsanoğlunun doğasında vardır değişim çünkü. Birinden biri patlar... Herkes üzülür. Kimse arkasına bakmaya cesaret edemez. Oldu bir kere değil mi? En azından güzel anılar vardı.. Şimdi silkinme zamanı gelmiştir. Bu gün ne yapsam? Aylardır aramadığım arkadaşlarımla mı buluşsam? Yoksa sadece uyumaya geldiğim ailemin yanında durup kafa mı dinlesem? Keşke okula ara sıra uğrasaydım. Sonra bir rüzgar çıkar. Alışkanlıklan uzatırsın kollarını ama ancak havayı yakalarlar. Unuttun mu? Ana direği arkanda bıraktın.. Dayanak noktana elveda dedin. Siz birbirinizin her şeyi olmaya çalışırken, hiçbir şeyi olamamışsınız aptal çocuk. Hadi biraz ağla, ama çok değil. Hayat devam ediyor. Sen bozdun sen yapacaksın. Başla yeni duvarlar örmeye. Yaşamayı öğren! -d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 son 2 senem gözlerimin önünden geçti..insan yaşamadan almıyo dersini sonra da öyle bir öğreniyo ki suratına BAM diye çarpınca..eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 teşekkürler :) zamanında (hatta benim de 2 yıl olucak yakında) baya bi "bam" demişti bana da. baya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Çıkarılıcak ana tema:İnsan hatalar yaptıkça olgunlaşır,olgunlaştık ça da hata yapar. En azından benim açımdan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gerçekten güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 2. cumleden critledi yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 çok sağlam yazı. kendimden de bişeyler buldum okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar