Talerun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yaa babalar ben ps2 yi pc ye çeviren linux kit die bisi duydum böle bisi var mi yok mu? kaça aliriz? nerden buluruz? kullanan var mi,tavsiye eder mi? özellikle istanbullu ve ankarali arkadaslar daha bilgilidir heralde. oralarda böyle seyler daha rahat bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bunun için herhalde öncelikle son zamanlarda duyduğum hdd'yi alman lazım ama benim duyduğuma göre pahalı bişeymiş... Normal pc hdd'sinin olmadığını duydum. Ama benimkiler duyumdan ibaret. Bişeyler öğrenmek istiyorsan buralara bir gözat: http://playstation2-linux.com/ http://www.linuxdevcenter.com/pub/a/linux/2002/03/21/linuxps2.html http://www.cs.ust.hk/cssystem/henry/ps2linux/[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben bir dönem ilgilenmiştim bu kitle ama çok pahalıydı fiyatı. 400euro gibi bir fiyatı olması lazım(tamamen yanlışta olabilir net olarak hatırlayamadım) Zaten adı üstünde linux kit. İçinde linux yazılımının yanında hdd,kalvye,mouse ve hatta ethernet kartı gibi parçalarda veriliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kendercik'in yazdığı linklerden birinde yanlış hatırlamıyosam 199USD yaziyodu. Bu arada eBay'de de aç1k arttirmada dun aksam fiyati 160 USD idi. Bu Turkiye'de nerde buluruz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yapıcı bir post olmadığının farkındayım ama tüm samimiyetimle söylüyorum: tr'de satın alabileceğin bir dükkan olduğunu hiç zannetmiyorum. Ama ben de meraklandım, bizim buradaki bir dükkana (hele bir dinsin şu karlar, soğuk havalar, dolaşılınabilecek kıvama gelsinler) soracağım. Orda ps, game boy advance ve oyunları, ps aksesuarları falan satılıyor. Varsa orda bulunabilir belki. Üstelik de anladığım kadarıyla offical bir ürün bu.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yaa walla bi haberdar ediver bisi öörenirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 evet tamamen official ama 190$lık ps2nin 300euro gibi fiyatlara satıldığı bir ülkede yaşadığımızı unutmamak lazım :) Yani webde gördüğünüz fiyatlar sizi aldatmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ben bu konuyu araştırıcam ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 O bahsettiğim dükkana bugün gittim, söz konusu ürünü bulamadım maalesef. Büyük ihtimalle bu kiti edinmenin tek yolu yine yurt dışı alışveriş sitelerinden birinden geçiyor.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar