Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Arcade almayı düşünmüyorum, ya premium ya elite. Ama elite de çok pahalı o yüzden ilk tercihim premium. Ucuza nereden bulabilirim bi x360? Aletin pal olması şöyle önemli, analog tv'de oynayacağım çünkü, ama benim tv ntsc destekli sanırım. En önemli olan ucuz olması dediğim gibi. Tercihen İzmir'den alabileceğim bir yer aramaktayım, ama başka yerden de alıp kargolama yapabilirim. O da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Irmaktoysland Bi iletişim kur. Ellerinde şu anda yok sanırım sitede öyle gözüküyor ama ben onlardan aldım elite pack 640 ytl peşin. Çok da güzel çalışıyor. Falcon boardlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hacı senle konuşmuştuk zaten ilgine sağol da şimdilik ellerinde yokmuş biliyorsun. olsa onlardan alıcam ben de. premium buldum ikinci el, üretim tarihini söylesinler bi, 506 liraya onu da alabilirim, iyi bence dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 İşte falcon boardluysa eğer iyi. Alacak olursan msnde bul ben,i oyungezerin o sayısı var bende, bakarım söylerim sana nasıl anlayacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ikinci el premiumlardan uzak dur. türkiyede falcon boardlusu pek yok zate, falcon olmayanlarıda elinde patlar muhtemelen yada gerilirsin oynarken. atik elektronikin fiyatları ben alırken piyasanın en iddaalı fiyatlarıydı şu an durum nasıl bilemicem ara konuş. izmirde uygun fiyatlı bulabilceğini pek sanmıyorum ayrıca, kargo olayına girmen gerekcekki 30-40 falan tutar sanırım kargosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 1 senedir Falcon olmayan NTSC-J x360 kullanıyorum. Voltaj düşdüğünde verdiği uyarı hariç hiçbir sorun yaşamadım. Şans işi, iyi makineyede düşebilirsin. Kötü makineye de düşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şunların farklarını bir söyleseniz (link de olur)... ben de bu aralar alsam mı diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 elesso said: ikinci el premiumlardan uzak dur. türkiyede falcon boardlusu pek yok zate, falcon olmayanlarıda elinde patlar muhtemelen yada gerilirsin oynarken. atik elektronikin fiyatları ben alırken piyasanın en iddaalı fiyatlarıydı şu an durum nasıl bilemicem ara konuş. izmirde uygun fiyatlı bulabilceğini pek sanmıyorum ayrıca, kargo olayına girmen gerekcekki 30-40 falan tutar sanırım kargosu. 2 soru; 1. Kaç saat oynayışta kırmızı ışıkları görürüm? Yeni soğutucular falan çıkmış, onlar engellemiyor mu görmeyi? 2. Atik Elektronik nerede tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 saatle alakası yok, direk ilk açılıştada 3 kırmızı gördüm diyenlerin sayısı baya bi fazla. atik elektronik yazıcıoğlunun karşısındaki handa giriş katta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Falcon'da ben dün baya bi saat GTA4 oynadım sayamadım saatini de çok oynadım hiçbişey olmadı. İyi soğutuyo ama bilgisayarımın uçak sesiyle yarışıyor gürültülü haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nereden bulucam ben ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar