Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuza XBOX360 Alınacak Yer

Dev

Öne çıkan mesajlar

Arcade almayı düşünmüyorum, ya premium ya elite. Ama elite de çok pahalı o yüzden ilk tercihim premium. Ucuza nereden bulabilirim bi x360? Aletin pal olması şöyle önemli, analog tv'de oynayacağım çünkü, ama benim tv ntsc destekli sanırım. En önemli olan ucuz olması dediğim gibi. Tercihen İzmir'den alabileceğim bir yer aramaktayım, ama başka yerden de alıp kargolama yapabilirim. O da olur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci el premiumlardan uzak dur. türkiyede falcon boardlusu pek yok zate, falcon olmayanlarıda elinde patlar muhtemelen yada gerilirsin oynarken.

atik elektronikin fiyatları ben alırken piyasanın en iddaalı fiyatlarıydı şu an durum nasıl bilemicem ara konuş. izmirde uygun fiyatlı bulabilceğini pek sanmıyorum ayrıca, kargo olayına girmen gerekcekki 30-40 falan tutar sanırım kargosu.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
ikinci el premiumlardan uzak dur. türkiyede falcon boardlusu pek yok zate, falcon olmayanlarıda elinde patlar muhtemelen yada gerilirsin oynarken.

atik elektronikin fiyatları ben alırken piyasanın en iddaalı fiyatlarıydı şu an durum nasıl bilemicem ara konuş. izmirde uygun fiyatlı bulabilceğini pek sanmıyorum ayrıca, kargo olayına girmen gerekcekki 30-40 falan tutar sanırım kargosu.

2 soru;

1. Kaç saat oynayışta kırmızı ışıkları görürüm? Yeni soğutucular falan çıkmış, onlar engellemiyor mu görmeyi?

2. Atik Elektronik nerede tam olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...