Shevek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 tam olarak nedir bilen varmı? eğer mission based bi olaysa boşuna holocron fln kasmamakmı lazım artık? daha 2 haftadır oynuyorum gerçi holocron nerde bulunur onu bile bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 publish 7 ye kadar holocron sistemi devam edicek diye duydum..[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 evet publish 7 ye kadar devam edecek ama arada bi trick daha var o da sudur yeni sistem gelsede holocronlarini acip silient arayanlar bu yoldan devam edebilecekler . holo isine girmemis olanlar ise, yeni sistem uzerinden jedi isine calisacaklar. solendıgıne gore bu da bır veya bırkac quest uzerınden olacak denıyor ama hala muamma acıklama yok bu konuyla ılgılı bı tas attılar beklıyoruz bakalım kım cıkaracak.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 peki oloya aşladık dielim ama işte yeni sistemdeki questlerle fln olmak istiyoruz..oluyormu öyle?[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar