Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Beyler farkettiğime göre, türkiyedeki Hoı2 EU3 oyuncularının nerdeyse çoğu burada. Acaba, aramızdan Offical forumlarda olduğu gibi AAR yazan olur mu, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben bi ara italya ile yazmıştım yarım kalmışı şimdi üşeniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fotoroman bolumumuz var, sirf bu tur seyler icin, bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Böle bi AAR veya OSR(Olay Sonrası Raporu)'nu Buraya yazmak daha mantıklı deil mi sanki:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fotoroman bolumunun amaci o. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 batuhan said: Ben bi ara italya ile yazmıştım yarım kalmışı şimdi üşeniyorum :D Linkini versene bakayım, arama yaptım bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben bi tane yazim diyorumda kesin sovyetlere saldıracağım bölümde AAR biter hep kalıyorum karda kışta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bende aradim bulamadım çok eksiydi bi ara kayıtlar gitmişti galiba orda kayboldu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar